6 maart 2014

Dat ik dol ben op lipsticks dat wisten jullie natuurlijk wel. Ik heb echt heel veel lipsticks en ben een tikkeltje verslaafd haha. Elke keer als ik een mooie lipstick zie, wil ik die ook gelijk hebben. Zo zag ik deze lipstick van Barry M genaamd Pillar Box Red. Het was liefde op het eerste gezicht. Ik heb al een aantal rode lipsticks, maar deze kleur had ik nog niet. 
Voordat ik het wist viel deze lipstick in mijn digitale winkelmandje. Ik kon niet wachten om hem te testen en uit te proberen. Twee dagen later kwam mijn lieftallige lipstick binnen, en ik kon niet wachten om hem op mijn lipjes te doen. Maar eerst moest hij op de foto. 
Ben je al een beetje nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel mee.

De lipstick is werkelijk waar prachtig! Ik hou van rode lipsticks dus hier ben ik dolgelukkig mee. Ik heb gekozen voor 121 Pillar Box Red. 
Woaaah wat een rode kleur, alleen zo vind ik het al een plaatje.
Tijd om te swatchen!! De kleur is ietsjes anders op mijn arm zoals je kunt zien.
Natuurlijk wil ik ook weten hoe de kleur op mijn lippen valt. Hier ben ik heel blij mee, want het is een helderrode kleur.

Zoals je misschien al kunt merken, heb ik een nieuwe liefde ontdekt op het gebied van lipsticks. Ik kan er niks aan doen, ik vind het een mooie lipstick en ik heb al veel rode lipsticks, toch kan deze kleur niet ontbreken in mijn stash. Eens kijken hoe die full-face staat.
Full-face vind ik hem ook prachtig, ik hou van rood! Ik bleef maar foto’s maken van mezelf, want de kleur springt er zo mooi uit.

Wat ook een voordeel is dat de lipstick een hapje en een drankje overleeft. Vandaag heb ik het eens uitgeprobeerd. Rond 8 uur deed ik de lipstick op, en om 12 uur ongeveer moest ik hem bijstiften, naja moest. Ik deed dit automatisch. In principe was het nog niet nodig. 
Op www.themakeupspot.nl heb ik deze beauty voor maar € 5,95 aangeschaft. Het fijne aan deze webshop is dat als je voor 16.00 uur besteld, je bestelling de volgende dag al bezig is. Mijn complimenten! 
Wat vinden jullie van deze kleur?
liefs x

15 reacties

  6 maart 2014

  Ik vind dit echt een mooi en vooral fris kleurtje het staat je goed πŸ™‚ Ik ga zeker eens wat kopen van Barry M maat ze hebben zoveel in het assortiment dat ik niet weet wat te kiezen  6 maart 2014

  Mooie opvallende kleur!
  Staat je echt prachtig!

  Liefs,
  Karlien  6 maart 2014

  Ooh, wat een prachtige kleur weer! Hij staat je ook echt super πŸ˜€ .

  Xjes Femke  6 maart 2014

  Wat staat deze kleur je goed zeg! Vind hem echt heel mooi! πŸ™‚  6 maart 2014

  mooie kleur! staat je goed  6 maart 2014

  Deze kleur staat je prachtig  6 maart 2014

  Speciaal kleurtje!
  Ik heb nog nooit iets van barry m geprobeerd.  6 maart 2014

  Heel erg mooi kleurtje en staat je goed! Fijn ook dat die wel een hapje en drankje overleeft.  7 maart 2014

  Wat een mooie opvallende kleur! Staat je goed πŸ™‚  7 maart 2014

  Wat een mooie lipstick! πŸ™‚ Heel gaaf chique kleurtje! Staat je mooi!  7 maart 2014

  Erg mooi kleurtje! Looks good!  7 maart 2014

  Prachtige kleur en wat heb je altijd mooie en duidelijke foto's.  7 maart 2014

  Weeral een mooi kleurtje. Haha ja het valt wel op dat je een kleine lipstick verslaving hebt πŸ˜‰ niets mis mee he! Je staat dan ook werkelijk met alle kleurtjes.

  X Sara  7 maart 2014

  Wauw, prachtige kleur! Staat je er goed πŸ™‚  7 maart 2014

  Wauw dit kleurtje wil ik ook! Echt heel mooi een keer net iets andersLaat een reactie achter

CommentLuv badge