8 november 2013

Dit bericht ben ik al vaker tegengekomen en daarom leek het mij ook leuk om wat meer over mezelf te vertellen. Het afgelopen jaar heb ik veel dingen meegemaakt en ik vind het leuk om dit met jullie te delen. Normaal gesproken post ik wel meer berichten op een dag haha, maar heb het nu eventjes druk. Maarrr ik wil sowieso 1 bericht per dag plaatsen.

Website:
Ongeveer een jaar geleden ben ik begonnen met bloggen. Ik heb even een dip gehad, ik had geen zin meer in bloggen omdat ik weinig volgers had en niet zoveel mensen bekeken mijn blog. Dit is nu wel anders haha. Laatst had ik op 1 avond 279 views, daar werd ik echt ontzettend blij van. Wat ik fijn vind dat als ik bij mensen een berichtje achterlaat dat ze ook een kijkje nemen op mijn blog. Dit geeft mij echt de motivatie om te bloggen.

Opleiding:
3 jaar geleden heb ik mijn diploma administratief medewerker niveau 2 behaald. Nu volg ik de opleiding secretaresse niveau 3. Ik zit in mijn 3e jaar en volgende week beginnen mijn examens spannend! In februari ga ik weer 5 maanden op stage en daarna kan ik mijn diploma hopelijk in ontvangst nemen. Ik zit in een klas met allemaal meiden en oh wat is dat gezellig zeg! Er is nog nooit ruzie geweest en we kunnen allemaal goed met elkaar opschieten.

Gezondheid:
Ik ben helemaal gezond en ik heb gelukkig niks te klagen. Natuurlijk ben ik weleens ziek maarja dat hoort er bij. 2 jaar geleden ging het iets minder met me, want ik kreeg ontzettend veel blauwe plekken zomaar uit het niets. Daarvoor ben ik in het ziekenhuis geweest en heb ik bloed geprikt, daaruit bleek dat mijn suiker ofzo laag was. Ook had ik een tijd dat ik moeilijk eten kon doorslikken, ik moest telkens soort van kokhalzen. Daarvoor heb ik in het ziekenhuis een kijk operatie in mijn maag gehad. Ik kreeg een slangetje door mijn keel helemaal in mijn buik, bah wat een rot gevoel was dat! Er is jammer genoeg niets uitgekomen en het bleek aangeleerd te zijn. Nu ik op mezelf woon heb ik er helemaal geen last meer van gelukkig!

Liefde: 
Ik ben al bijna 19 maanden gelukkig met mijn lieve vriend. We zijn zelfs gaan samenwonen! Er is wel een periode geweest dat het echt een stuk minder ging, onze relatie stond zelfs op het spel. We hadden net het huis gekregen, hadden amper tijd voor elkaar en daardoor ontstonden er veel irritaties. We hebben erover gepraat en het gaat nu gelukkig beter het heeft gewoon tijd nodig. We kunnen nu weer lachen om de domste dingen, praten over alles en sinds ik mijn haar kort heb geknipt vind hij me weer helemaal geweldig haha. Zulke dingen zijn gewoon jammer, maar goed elke relatie heeft ups en downs. Je kan ervoor gaan of helemaal kappen. Tja liefde maakt je gelukkig of kan je helemaal breken.

Huis:
Zoals ik net al zei ik woon sinds een paar maanden samen, en geloof me dat is heeeerlijk! Vorig jaar was ik er eigenlijk al klaar voor om het huis uit te gaan dus dit kwam heel goed uit. Sommige mensen zijn er al vroeg aan toe om het huis uit te gaan, en sommige mensen zijn er laat mee. Ik was dus een vroege vogel. Het leukste aan een eigen huis hebben is, dat je je eigen ding kan doen en zelf weten wanneer je alles gaat doen. Natuurlijk zijn er wel mindere dingen, ik heb het bijvoorbeeld erg druk met school, werk en het huishouden. Gelukkig heb ik een vent die me meehelpt in veel dingen. Ik werk bijvoorbeeld op vrijdag en zaterdag vaak, en dan moet je nog boodschappen gaan doen. Ik maak dan altijd een lijstje voor mijn vriend en hij gaat dan op pad ideaal!!

Toekomst:
In de toekomst hoop ik nog steeds samen te zijn met mijn vriend. Ook hoop ik dat ik een fijne baan heb en gelukkig mag zijn. Natuurlijk wil ik ook nog 2 lieve kindjes hebben. Ik wil ook nog graag naar Afrika en Amerika. Dat zijn echt dromen van mij, en als ik iets wil gebeurt dat ook. Of het nu over 5 jaar is of over 10 jaar haha. Ik wil altijd mijn dromen waar maken. Je leeft maar 1 keer toch?
Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen, laat een berichtje achter wat je hiervan vond.
LIEFS!

2 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge