5 januari 2016

Kiko is een merk dat ik al een tijdje ken. Toen er een Kiko winkel in Nederland werd geopend moest en zou ik er ook heen gaan, alleen is daar nooit iets van gekomen. In Londen maakte ik voor het eerst kennis met Kiko en wauw ik was gelijk verkocht. Eenmaal terug in Nederland besloot ik om een bestelling te plaatsen en vandaag laat ik je deze felle rode lipstick zien.

Ik heb al eerder een review geschreven over een lipstick van Kiko in de kleur 608. Uiteraard ook een rode kleur, ik kan er niks aan doen ik ben gek op rode lipsticks.
De verpakking van de lipsticks zien er normaal uit, niets bijzonders. Je ziet wat voor soort lipstick het is, de kleur en er staat Kiko op.
De huls vind ik er altijd heel bijzonder uitzien. Het is ook nog eens lastig om te fotograferen, omdat je allerlei kleuren in de huls terugziet. Je kan wel zien dat ze daar moeite voor hebben gedaan, want de lipstick gaat open op een speciale manier. Het is een soort kliksysteem. 
En dan nu de kleur waar ik helemaal verliefd op ben. Hij is rood, felrood en spat van mijn beeldscherm af.
De swatch is precies op mijn arm als op mijn lippen en het is een prachtige kleur om te zien. Hij voelt zacht aan, brengt fijn aan en voelt totaal niet mat aan, terwijl het effect toch echt zo is. 
De houdbaarheid is ook goed, want hij blijft zo’n drie uur mooi op mijn lippen zitten. Daarna werk ik hem met alle plezier even bij. Een kleine maaltijd overleefd hij ook, maar een uitgebreid diner niet. Yes ik ben tevreden en heel erg blij met deze lipstick. Hij kost € 6,90 en is te koop in de webshop van Kiko of in een Kiko winkel.
Wat vind jij van dit kleurtje?

12 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge