26 januari 2016

Kiko is een merk dat ik al wat langer ken. Pas in Londen heb ik het merk echt leren kennen en ik nog steeds vind ik het een heel fijn merk. Ik ben vooral dol op de lipsticks van Kiko, maar ik heb nog nooit een eyeshadow geprobeerd. Daar is verandering in gekomen, want vandaag laat ik je maar liefst zes Kiko Milano Eyeshadows zien. 

De lipsticks van Kiko vind ik geweldig! Hier en hier kun je lezen waarom ze zo geweldig zijn. Maar daar gaan we het vandaag niet over hebben. Ik heb namelijk op de site van Kiko zes oogschaduws besteld. 

De verpakking van de Kiko Eyeshadows vind ik er heel leuk uitzien. Kiko heeft echt aan het uiterlijk gedacht. 
Wanneer je het karton eraf haalt zie je de eyeshadows in een soort van plastic zitten. Ze zijn bedoeld voor in een palette en los zijn ze een beetje onhandig. 
Eigenlijk wou ik voor andere kleuren gaan. Ik wou een paar natuurlijke kleuren hebben, maar deze kleuren vond ik er ook heel mooi uitzien.
Helaas hebben de eyeshadows geen namen, maar nummers. Dit vind ik jammer genoeg wel een nadeel, maar het gaat uiteindelijk om de kleuren en het pigment.
Allereerst hebben we een highlighter, tenminste ik gebruik hem als highlighter. Het is een lichte kleur die glitters bevat. Dit is kleur nummer 202
We komen aan bij een licht roze kleur die iets weg heeft van een zalm kleur. Volg je het nog? Dit is kleur nummer 205
Nog een kleur die als highlighter gebruikt kan worden of op het bewegend ooglid. Dit is kleur nummer 218
Dit is een felle kleur en het is een matte kleur. Je kan hier hele mooie en felle looks mee maken. Dit is kleur nummer 207
Dit is kleur nummer 209 en dit vind ik ook echt een hele gave kleur!
En dan komen we aan bij de laatste kleur en dit is kleur nummer 213. Een matte bruine kleur die bij elke look wel van pas kan komen.
De swatches zien er goed uit! Het pigment ziet er mooi uit en zelfs de lichtere kleuren zijn goed te zien.
Uiteraard heb ik ook een look gemaakt met bijna alle kleuren. Ik heb de bruine kleur gebruik, de koraalkleur en de twee highlighters. 
De Kiko Milano Eyeshadows kosten per stuk € 4,99 maar er zijn regelmatig acties en op dit moment kosten ze ongeveer € 2,00. 
Heb jij al iets van Kiko?

9 reacties

  26 januari 2016

  Ik wist niet eens dat Kiko ook dit soort losse oogschaduws verkocht 🙂 Ik ben er ook al een flink tijdje niet geweest helaas haha 🙁 Ik heb inmiddels al wel wat verzameld van Kiko, vooral van de nagellakjes ben ik fan.  26 januari 2016

  Hele leuke tinten, ik vind Kiko zo leuk ook 🙂  26 januari 2016

  Wauw, dat zijn wel hele mooie kleuren! Ondanks dat ze geen naam hebben, haha. Kiko is wel gewoon een fijn merk <3  26 januari 2016

  ze zien er prima uit voor die prijs!  26 januari 2016

  Prachtige kleuren heb je !  26 januari 2016

  wat een mooie kleurtjes
  en wow dat pigment
  prachtig gewoon!

  liefs
  Karlien  26 januari 2016

  Oehh…prachtige kleurtjes, het pigment is inderdaad erg goed!
  Mooie ooglook trouwens 🙂
  X  27 januari 2016

  Pigment ziet er heel goed uit! Ben zo dol op Kiko. Mooie kleuren!  27 januari 2016

  Prachtige kleuren heb je gekozen zeg hiervoor zou ik zelf ook gaan. Ik ben nog niet bekend persoonlijk met het merk Kiko maar daar wil ik zeker verandering in brengen.Laat een reactie achter

CommentLuv badge