10 september 2015

Lieve Rachel heeft uit Italië een prachtige lipstick voor mij meegenomen van het merk itStyle. Dit merk is helaas niet verkrijgbaar in Nederland, maar gelukkig kan je dit merk ook online bestellen. Rachel weet gelukkig waar ik van hou en heeft echt een knalkleur voor mij meegenomen.

Als je mij al langer volgt dan weet je dat ik een zwak heb voor felle lipsticks. Nou één ding is zeker, deze lipstick is zeker te weten fel. 
De huls voelt mat en totaal niet goedkoop aan. Het merk kan je terugvinden op de huls en aan de onderkant zie je met welke kleur je te maken hebt. Rachel heeft voor mij de kleur Bright Red meegenomen, omdat ze weet wat ik mooi vind.
Wanneer ik de dop eraf haal, zie ik een prachtige rood/oranje kleur. Waaah dit is echt mijn soort kleur.
De swatch ziet er ook echt goed uit. De kleur is namelijk lekker intens en spat van het beeldscherm af. Dit zou een matte lipstick moeten zijn, maar eerlijk gezegd is hij niet helemaal mat. Dit is natuurlijk niet erg, want het gaat erom dat hij fijn op je lippen zit.
Full-face ziet de kleur er zo uit op mijn lippen. Je kan het waarschijnlijk al raden, want ik ben helemaal verliefd op Bright Red. Het leuke is ook dat het een mix is tussen rood en oranje. 
Gelukkig kan je deze lipstick ook online bestellen op www.itstylemakeup.com. En hij kost ook niet zo veel want je bent voor zo’n lipstick maar € 9,95 kwijt, wat ik persoonlijk echt niet veel vind.
Wat vind jij van dit felle kleurtje?

8 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge