19 juli 2015

Zoals je al aan de tekst kunt zien, ben ik vandaag jarig yay! Vandaag ben ik 22 jaar geworden en ik voel mij precies hetzelfde als vorig jaar. Ik ben jarig op een hele leuke plek namelijk in Oostenrijk.


Vandaag ga ik vooral genieten van het lekkere weer en vanavond gaan we lekker uiteten. Ik heb al onwijs leuke dingen gekregen van mijn vriendinnen (de video komt eraan!). Van mijn ouders krijg ik een Ikea kast voor mijn make-up en van mijn broertje en zusje vast en zeker iets met de Douglas.

Als je mij op Instagram volgt, heb je vast en zeker wel een aantal foto’s voorbij zien komen. Ik schrijf dit artikel ietsjes vooruit, dus ik hoop echt dat ik wifi heb daar. Maaaar wie jarig is trakteert right?

Ik heb een leuke winactie georganiseerd met een bedrijf en als ik terug kom uit Oostenrijk heb ik nog een winactie, met allerlei leuke dingen.

Wat kan je winnen?

Je kan € 40,00 shoptegoed winnen bij Hoesjes Outlet. Ze hebben een heel ruim assortiment met zowel hoesjes als accessoires voor je telefoon. Heb je toevallig een iPhone 6? Daar hebben ze ook genoeg hoesjes voor! En wat vooral fijn is, dat de prijzen laag zijn. Zo kan je een aantal items bestellen voor bij elkaar € 40,00!

Wat moet je doen om kans te maken?

Eigenlijk hoef je bijna niets te doen. Het enigste wat je moet doen is:

Mij volgen op Bloglovin en het bericht liken
En de Facebook pagina liken van Hoesjes Outlet

De winnaar maak ik 4 augustus bekend, samen met de winnaar van de winactie waar je een Makeup Revolution palette naar keuze kan winnen. 

Heel veel succes! 

9 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge