19 oktober 2015

Wiehoeeeeeeeee, ik ga vandaag naar Londen toe! Ik heb er onwijs veel zin in.Ik ga naar Londen samen met mijn moeder, zusje en mijn lieve vriendinnetje Rosemarije. Vorige week kon je al mijn wishlist zien, van wat ik allemaal ga kopen daar, maar wat zijn mijn plannen in Londen zelf?

Vanavond om 10 uur vertrekt de boot naar londen en we komen rond 7 in Engeland aan. Vanaf daar moeten we met de trein naar Londen toe en vanaf daar gaat het avontuur pas echt beginnen. Omdat we pas om vier uur ons eigen kunnen inchecken in het hotel, gaan we eerst onze koffers dumpen en dan gaan we rondlopen. 
Ik ben al eerder in Londen geweest samen met mijn moeder, dus wij weten al een beetje wat leuk is om te doen en wat niet. Sowieso gaan we diehard winkelen. Ik heb aardig wat geld gespaard en als het even kan, wil ik alles uitgeven haha. Ik wil nog graag naar de Lush winkel toe en naar Boots, Shepora en naar Superdrug. Ik heb mezelf moeten beloven dat ik alleen dingen mag kopen die niet in Nederland verkrijgbaar zijn, aangezien de koers op dit moment aardig hoog is. 
We willen ook nog graag de kroonjuwelen bekijken, een tochtje met de boot maken en echt de toerist gaan uithangen door met een dubbeldekker een ritje te gaan maken door Londen. 
Als ontbijt hebben we gewoon een normaal ontbijt geregeld, maar mijn moeder en ik ook trouwens willen heel graag ook een Engels ontbijt hebben. Jup, met worstjes en bonen in tomatensaus haha. Wat me overigens best wel lekker lijkt. 
Woensdag gaan we de Harry Potter tour doen, waar ik ook heel erg veel zin in heb. Die tour duurt gewoon wel vier uur ongeveer. Wauw haha. Als kind was ik al dol op Harry Potter en nu ik 22 ben, vind ik het nog steeds heel erg leuk. 
Donderdag heb ik geen idee wat we gaan doen, waarschijnlijk lekker shoppen wat ik helemaal niet erg vind haha. 
Maar nu komt het leukste van alles, ik ga de dagen dat ik in Londen ben VLOGGEN YAY! Yes, ik ga alle dagen vloggen, zodat jullie helemaal up to date zijn en ik vind het zelf ook heel leuk om alles terug te kijken. 
Vandaag ga ik mijn koffer inpakken, naar de verjaardag van Rosemarije en dan neem ik haar mee uiteten en dan gaan we s’avonds richting Hoek van Holland. 
Er komen deze week gewoon elke dag artikels online en jullie reacties lees ik uiteraard in Londen.
liefs

8 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge