29 januari 2015

Het is een hele tijd geleden dat ik voor het laatst douche producten aan jullie heb laten zien. Nou heb ik bij de producten twee I love… producten gescoord voor een klein prijsje. De verpakking vind ik er in ieder geval leuk uitzien. 

Ik ben echt dol op mooie en leuke verpakkingen. Eerlijk gezegd heb ik deze twee producten daarom ook meegenomen haha.

Laten we beginnen met Raspberry Vanilla. Ik was heel benieuwd naar deze combinatie, omdat ik deze twee geuren niet echt bij elkaar vind passen. De verpakking vind ik er echt heel leuk uitzien. De verschillende lettertypes en de hartjes maakt de verpakking speels. Het is echt een mix tussen framboos en vanilla. Het ene moment vind ik hem heerlijk en het andere moment overheerst vanilla enorm. Je ruikt hem dus ontzettend goed, maar ik vind het niet storend. 

Aan de linkerkant staat een leuke tekst geschreven en rechts vind je de ingrediënten van het product. Het product kost € 3,95 en is te koop bij de Douglas. 

Ik ben op zich wel tevreden met het product, het is niet mijn favoriete geur maar hij is wel lekker. 

Juicy Watermelon daarin tegen heeft een frisse fruitige geur en is minder aanwezig dan Raspberry Vanilla. Deze geur vind ik erg verfrissend en ruik heerlijk. Ook hier vind ik de verpakking er heel leuk uitzien met het lettertype en de hartjes, lekker girly. 

Links staat er weer een tekst geschreven en rechts kan je de ingrediënten beschreven. Er zit 250 ml aan product in en kost € 3,95 en is te koop bij de Douglas.

Ja ik ben hier echt tevreden over. Het is een heerlijke verfrissende showergel. 

Links zie je Raspberry Vanilla. Je ziet dat dit een shower cream is, omdat de substantie creamy is. Rechts zie je Juicy Watermelon en dat is een shower gel.

 Welke geur zou jij kiezen?
liefs x

13 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge