5 november 2015

Wiehoeeee mijn website, mijn schatje, mijn eigen blog rosannevandierenn.nl bestaat alweer drie jaar! Oké ik moet toegeven dat vorige maand mijn blog eigenlijk echt jaar was, maar in november begon ik daadwerkelijk met bloggen. In het artikel van vandaag heb ik een aantal leuke weetjes op een rijtje gezet en heb ik heel leuk nieuws!

3 jaar geleden ben ik begonnen met bloggen door mijn lieve vriendinnetje Rachel. Bloggen is echt mijn uitlaatklep en zorgt ervoor dat ik na een lange dag werken heerlijk kan ontspannen.
Het is niet altijd even leuk geweest, want ik heb ook een blog break gehad van een half jaar. Ik vond het lastig om te bloggen, zat in een lastige relatie en het werkte allemaal niet. Na dat half jaar heb ik het bloggen opgepakt en sindsdien blog ik weer met ontzettend veel plezier. Mijn blog is mijn baby, mijn schatje, iets wat ik helemaal zelf heb gedaan en daar mag ik trots op zijn. Alles wat ik heb bereikt heb ik zelf gedaan. 
♥ Mijn blog is 103184 keer bekeken. 
♥ Eigenlijk ben ik 2,5 jaar aan het bloggen, maar mijn blog bestaat 3 jaar.
♥ Ik heb al diverse leuke samenwerkingen mogen hebben, waar ik nog steeds heel dankbaar voor ben.
♥ Ook heb ik super leuke pakketjes mogen ontvangen, waar ik nog steeds plezier aan heb.
♥ Mijn make-up stash is door mijn blog een stuk groter geworden. Ik heb zelfs een grote kast aan moeten schaffen om al mijn make-up in op te bergen.
♥ Door het bloggen heb ik mijn schrijfstijl kunnen ontwikkelen, maar niet alleen dat! Ik heb zoveel dingen geleerd door het bloggen. 
♥ In totaal staan er 617 artikelen op mijn blog.
♥ Ik heb een aantal lieve meiden leren kennen, die echt blog vriendinnetjes van mij zijn geworden. Het contact met andere bloggers is onwijs fijn, daar ben ik zo dankbaar voor!
♥ Ik heb 384 lieve volgers. Zonder mijn volgers en bezoekers had ik het never nooit volgehouden. 
Nu komt het leuke nieuws YAY!
Omdat mijn blog drie jaar bestaat heb ik twee hele leuke winacties voor jullie klaarstaan. De eerste komt volgende week online en de andere komt ook snel online. 
Ik ben heel blij en dankbaar voor mijn volgers en bezoekers. Zonder jullie was bloggen onmogelijk en ik doe dit met onwijs veel plezier. Bloggen is mijn passie, waar ik heel blij van wordt.
liefs

12 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge