29 oktober 2015

De afgelopen paar weken heb ik flink geshopt om mijn herfst garderobe aan te vullen. Ik heb nog niet alles kunnen vinden wat ik graag wou hebben, vandaar dat ik een wishlist heb gemaakt. Ik heb van allerlei soorten merken in mijn kast hangen, maar Esprit vind en blijf ik een fijn merk vinden. Daarom dat ik ook een Esprit wishlist heb opgesteld. 

Esprit ken ik dankzij mijn moeder al sinds dat ik een klein meisje was. Het is niet zo dat elk item dat ik kocht van Esprit was, maar ze hebben zo nu en dan leuke items in hun collectie zitten. Ik heb een blazer die zeker al een aantal jaar oud is en nog steeds ziet hij eruit alsof hij net nieuw is. Vandaar dat ik weer eens een kijkje ging nemen in de webshop van Esprit. En de collectie ziet er op dit moment heel leuk uit. Vandaar dat ik een wishlist heb opgesteld van de mooiste items die ik graag zou willen hebben. 

We beginnen met dit mooie blauw/zwarte blazertje. Ik vind een blazer heel mooi staan bij verschillende outfits, vandaar dat een mooi tijdloos blazertje op mijn wishlist staat. 
Ook wil ik nog heel graag een stel lage schoenen hebben. Qua schoenen ben ik erg kritisch. Ik vind het fijn als ze van goede kwaliteit zijn en er ook nog eens mooi uitzien. Deze schoenen vind ik zelf heel erg tof.
Een zwart jurkje is nooit verkeerd en toen ik deze zag, was ik gelijk verkocht. Ik hou van zulke jurkjes.
Een poncho staat ook hoog op mijn wishlist. Deze vind ik ideaal voor de herfst en de winter. Door de print ziet hij er heel tof uit. 
Vooral met dit weer vind ik het heerlijk om een trui aan te trekken in combinatie met een blazer. Daaronder draag ik graag een donkere spijkerbroek of een zwarte. Gecombineerd met lage laarsjes en het is een ideale outfit voor naar het werk. De kleur van deze trui sprak mij gelijk aan, hij is heel leuk!
Welk item vind jij leuk? 

8 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge