12 februari 2014

Ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie lieve comments onder mijn post. Ik zeg het even op deze manier, omdat ik helaas niet onder mijn comments kan reageren baal ik echt van! Want ik ben hartstikke blij met al die lieve berichtjes, en dat ik er dan niet onder kan reageren vind ik niet tof. Dus bij deze dank jullie wel voor die lieve, aardige, geweldige reacties!
Een tijdje geleden hadden jullie al een review gelezen over mijn Hema Longer Lipstick nummertje 01. Vandaag wil ik jullie nummer 05 laten zien. 
Benieuwd? Lees dan snel verder.

De verpakking

De verpakking van deze lipstick is een standaard Hema verpakking. Zwart dus. 
Als je de dop eraf haalt is het juist een hele smalle lipstick, dat makkelijk aanbrengt.
De kleur

Ik ben helemaal verkocht Dit is echt een warme intense rode kleur. Ik heb al een aantal rode lipsticks, maar nog niet zo’n warme kleur. Deze lipstick blijft super lang zitten, alleen aan de binnenkant van je lippen kan hij lichtelijk vervagen. De lipstick overleeft met gemak een maaltijd en aan het eind van de dag zit hij ook nog op je lippen. Het is wel een lipstick die uitdroogt, het lijkt dan net of je genen lipstick meer op hebt.
Swatches

Uiteraard heb ik swatches gemaakt. Zoals je kan zien valt de kleur mooi op mijn lippen. Het is echt een mooie kleur rood. Op een gegeven moment merkte ik niet eens meer dat ik de lipstick op had. Ik dronk namelijk uit een glas en hij gaf niet af! Dat noem ik nou eens ideaal!

Deze lipstick kan je voor € 3,50 kopen in de Hema. Het is echt een aanrader! Dus als je op zoek ben naar zo’n rode keur, die niet afgeeft en lang blijf zitten? Dan is deze lipstick perfect voor jou!. Hier kan je mijn review lezen over mijn Longer Lasting Lipstick 01. 
Wat vinden jullie van deze kleur? Zou je hem zelf ook kopen?
liefs x

19 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge