3 februari 2014

Vandaag heb ik voor jullie een lipstick van de Hema nummertje 04. Afgelopen woensdag heb ik deze lipstick gekocht. Het was eerst helemaal niet de bedoeling dat ik na mijn inkopen bij de Kruidvat ook nog eens een lipstick ging kopen bij de Hema. Jammer genoeg heb ik een zwak voor lipsticks, dus deze kon ik ook echt niet laten liggen. Het is een prachtige paarsachtige kleur, en zo’n kleur had ik ook geprobeerd bij M.A.C. maar heb hem toch niet genomen. Toen ik bij de Hema deze goedkope variant zag, wist ik meteen die gaat met mij mee naar huis. 

Kijk je mee naar hoe de kleur op mijn lippen valt?

Zoals ik net al zou ik ben lichtelijk verslaafd aan lipsticks. Als ik een mooie kleur vind wil ik die ook gelijk hebben. Ik heb aardig wat lipsticks in mijn collectie, en allemaal hebben ze een ander kleurtje. Ik probeer ze ook zoveel mogelijk te dragen, en dat lukt aardig aangezien ik bijna elke dag lipstick op heb. Toen ik deze kleur ook zag in de Hema wist ik gelijk die moet ik hebben! Het is een mooie paarsachtig kleur en valt mooi op mijn lippen.

Ik vind het ook erg belangrijk dat hij goed dekt en een tijdje blijft zitten. Gelukkig voldoet deze lipstick aan mijn eisen haha. Ik heb hem bijna heel de middag opgehad en pas met het avondeten vervaagde hij een beetje. Oftewel het was tijd om bij te stiften. De kleur dekt goed, en ik ben ook helemaal gek van de kleur. 

De prijs is natuurlijk helemaal geweldig. Volgens mij was hij ongeveer € 3,50. Ik weet het niet meer zeker aangezien ik het bonnetje perongeluk heb weggegooid. Deze lipstick ruikt ook lekker en smeert goed uit op je lippen. Hij is niet matterend en heeft een lichte glans op je lippen. Het enigste nadeel is dat hij een beetje afgeeft. Ik ben heel erg blij met deze lipstick en raad hem iedereen aan.
Pluspunten
– Goede dekking
– Mooie kleur
– De prijs
– Blijft lang zitten
Minpunten
– Hij geeft een beetje af
Wat vinden jullie van deze lipstick? Zou je hem zelf ook willen kopen?
liefs x

18 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge