7 februari 2014

Goedenavond lieve mensen.
Vandaag heb ik voor jullie een prachtige blush van de Hema. Ik heb nog nooit eerder een Hema blush gekocht, maar was er wel heel nieuwsgierig naar. Ik besloot hem te kopen want de kleur zag er heel mooi uit.
Kijken jullie mee naar mijn review?

Zoals ik net al zei ik was heel benieuwd naar deze blush, omdat ik nog geen ervaring had met blushes van de Hema. Maar ik moet zeggen hij bevalt me zeer goed. De pigmentatie is echt goed, dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht.

De verpakking is tja een standaard Hema verpakking, niets bijzonders dus. Maar de kleur is wel heel erg gaaf vind ik. Het is namelijk een mooie roze kleur. 
Omdat het een Wet & Dry is, wou ik jullie natuurlijk laten zien wat het verschil ervan is. Als je hem gewoon normaal opbrengt is het al een prachtige kleur. Zodra je je kwastje iets vochtig maakt is het een hele dekkende kleur. Het verschil is te zien, daar was ik namelijk wel een beetje bang voor, dat je het verschil niet zo goed zou zien.
Het nadeel van deze blush is dat hij wel kruimelig is, dat is ook te zien op de foto hieronder.
Aan de linkerkant heb ik de blush gewoon normaal opgebracht, en rechts heb is de kleur vochtig.
Uiteraard heb ik hem ook op mijn gezicht aangebracht. Zoals je kan zien is het een hele mooie kleur, met een goede pigmentatie. Ik heb hem lichtjes opgebracht, maar je kan hem zo donker maken als je zelf wilt.
Ik ben tevreden met deze blush en voor maar € 4,50 is deze blush te koop bij de Hema.
Wat vinden jullie van deze blush? En zouden jullie hem zelf ook aanschaffen?
liefs x

12 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge