1 oktober 2015

YAY, het is vandaag 1 oktober. Een nieuwe maand betekent nieuwe kansen en weer een hoop leuke dingen op de planning staan. Bij oktober denk ik gelijk aan de herfst. Normaal gesproken vind ik de herfst niet leuk, omdat ik dan in de kou op de scooter moet gaan, maar vanaf morgen ben ik in het bezit van een auto jeej!

Uiteraard heb ik hele leuke en toffe dingen op de planning staan en die ga ik vandaag aan je vertellen.
Nieuwe auto

Laten we maar gelijk met het allerleukste beginnen, want ik ben vanaf morgen in het bezit van een auto en ik kan haast niet wachten. Heerlijk rondrijden in een auto die gewoon van mij is, hoe bizar? Al maanden wou ik een auto kopen, maar ik kon steeds niet een leuke auto vinden en sinds twee maanden wist ik al dat ik de auto van mijn vriendin kon kopen, maar nu is het gewoon zo dichtbij. 
Londen

Yeah baby! Ik ga 19 oktober voor vier dagen naar Londen toe en ik heb er onwijs veel zin in. Ik ga met mijn moeder, zusje en een vriendin van mij heerlijk genieten in Londen. Voor mij is het de tweede keer en ik weet precies waar ik allemaal heen wil gaan. Uiteraard ben ik al maanden van tevoren bezig geweest met het maken van een wishlist, hotspots in Londen en nog veel meer. De wishlist komt volgende week trouwens online. 
High Wine

Voor mijn verjaardag heb ik van een vriendin een High Wine gekregen. Super leuk en origineel en ik heb er heel veel zin in. Wij gaan dit volgende week in Utrecht doen van 1 uur tot 5 uur haha, als er alleen maar wijn is dan ben ik straks helemaal dronken. 
Housewarming

Een andere vriendin van mij is gaan samenwonen met haar vriend en haar zoontje en ze geven zaterdag een housewarming. Ik heb wat heel leuks voor ze gekocht en ik heb er zin in. Dit is trouwens ook de vriendin waarvan ik haar auto ga overkopen.
Leuke dingen doen met vriendinnen

Voor de rest wil ik naast mijn fulltime baan ook veel leuke dingen gaan doen met mijn vriendinnen. Ik heb nog een verjaardag van een vriendin en ik heb ook zin om lekker te gaan touren met mijn auto. Waarschijnlijk ga ik ook nog even langs Rachel, dat weet ze zelf nog niet haha, maar ik ga even buurten. 
Zoals je gelezen heb, ga ik een drukke maar oh zo leuke maand hebben. Wat ga jij allemaal voor leuke dingen doen in oktober?

2 reacties

  1 oktober 2015

  ooeh wat leuk zeg! en Londen, jaloers 😉 ik ben er nog nooit geweest
  erg hé 😉
  wat fijn die high wine ook, zou ik ook best eens willen doen haha 😀

  liefs
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/  1 oktober 2015

  Oeehh heerlijke vooruitzichten allemaal! Londen is ook een van mijn favoriete steden om te shoppen. Dat word inslaaaan!!Laat een reactie achter

CommentLuv badge