2 december 2015

December is weer aangebroken, de allerlaatste maand van 2015. Een maand vol gezelligheid, hapjes en drankjes, feestje hier en een feestje daar. Oftewel één en al gezelligheid. Vandaag ga ik vertellen wat er deze maand bij mij op de planning staat.

Ziek zijn
De afgelopen twee dagen zijn er geen artikelen online gekomen. Ik ben namelijk drie dagen echt goed ziek geweest met koorts, buikgriep en alles bah bah. Ik ben nog steeds niet de oude, maar we gaan gewoon door. 
Feestje 25 jaar huwelijk

14 december zijn mijn ouders 25 jaar getrouwd en we gaan 13 december naar soldaat van oranje en het weekend daarna geven mijn ouders een feest voor alle mensen die dicht bij hun staan. Ik heb er heel veel zin in, ik heb wat voor ze geregeld en er is een catering en gezellige mensen. 
Kerstmarkt

12 december ga ik met een lieve vriendin van mij een daagje naar de kerstmarkt in Dordrecht. Gewoon even rondstruinen en genieten van de kerstsfeer. Ik kan hier op en top van genieten, alle mensen, de kerstmuziek en de gezelligheid. Er hangt echt een kerstsfeer en dat maakt deze maand ook zo leuk.

Utrecht

In de week tussen kerst en oud en nieuw heb ik een paar dagen vrij genomen. En mijn mini vakantie gaat al goed beginnen met shoppen in Utrecht samen met mijn moeder en zusje. Dit is een soort van traditie geworden en elk jaar gaan we naar een leuke stad toe.

Amsterdam

De dag daarna ga ik naar Amsterdam met een vriendin van mij haha. Mijn vakantie draait meer om shoppen dan om even rustig aan te doen. Maar dat vind ik helemaal niet erg, want ik ben dol op shoppen. Amsterdam is en blijft een heerlijke stad om te winkelen, maar ook om lekker rond te lopen en te genieten van deze mooie stad.

Kerst

Jaaaa ik ben dol op deze feestdagen. Heerlijk genieten met mijn familie en al het lekkere eten. Je hebt het al vaker kunnen lezen maar ik ben dol op de kerst.

Oud & nieuw in Gorinchem

Mijn oud en nieuw ga ik vieren in Gorinchem. Er is daar in een evenementenhal een groot oud en nieuw feest en ik heb er onwijs veel zin in. Ze hebben het zelfs zo geregeld dat je voor een tientje heen en terug met een speciale bus kan ideaal! Er komen leuke artiesten en er is een lichtshow. Yes, het gaat een top feest worden als afsluiter van een leuk jaar!
En dit was mijn planning alweer voor december. Ik heb er veel zin en het gaat een top maand worden!
Wat ga jij doen met oud en nieuw?

5 reacties

  2 december 2015

  Oeee, je hebt nog super leuke plannen! Ooooh, wat erg dat je zo ziek bent geweest. Hopelijk voel je je snel weer beter!  2 december 2015

  Jammer van het ziek zijn, dat is altijd vervelend! Maar heel veel plezier met je leuke plannen!  2 december 2015

  Ziek zijn is natuurlijk nooit leuk, wel een leuke plannen heb je voor deze maand.  2 december 2015

  ziek zijn is altijd vervelend ik had vanmorgen ook al het idee van ik word niet lekker, buikgriep of iets maar gaat toch nog redelijk vandaag!  2 december 2015

  Ziek zijn is nooit leuk, hopelijk word je snel weer de oude 🙂
  Je hebt leuke plannen voor deze maand! XLaat een reactie achter

CommentLuv badge