19 november 2014

Soms word je helemaal blij wakker en heb je er geen logische verklaring voor. Dit heb ik ook weleens, ik word dan blij wakker, heb zin in de dag en ben ik gewoon happy. Ik vind het daarom ook heel leuk om met jullie te delen waar ik allemaal blij van word. Door hele kleine dingen kan ik me al gelukkig en blij voelen. Als ik om me heen kijk, ben ik eigenlijk een hele grote bofkont. Ik heb lieve mensen om me heen, ik heb mijn blog waar ik gelukkig van word, en ik word altijd blij door mijn familie. Ben je benieuwd waar ik allemaal blij van word? Lees het artikel dan zeker verder. 

Ik word blij van…

– Mijn bed. Als ik thuis kom van werken, is het zo’n fijn gevoel als ik dan eindelijk in mijn bed mag liggen. Mijn bed ligt ook onwijs lekker, heb veel kussens om me heen. Ja dat geeft mij een gelukkig momentje. 
– Als mijn mama een ochtend hebt gewerkt en dan thuis komt met lekkere broodjes en beleg. Daar word ik altijd zo blij van. We gaan dan gezellig samen lunchen en drinken nog een bakkie en praten gezellig met elkaar.
– Mijn familie. Soms kan ik ze weleens schieten, maar vaak ben ik ook heel blij met ze. Mijn moeder en ik hebben dezelfde soort humor, we kunnen om helemaal niets helemaal in de deuk liggen. Mijn vader is de liefste vader die ik me maar kan bedenken. Hij zorgt altijd, maar dan ook altijd dat mijn werkkleding op tijd gewassen is. Mijn broertje en ik hebben een goeie band. We kunnen over van alles praten, maar hij is wel verdomd eigenwijs haha. Mijn zusje is echt mijn kleine zusje, ook al is ze alweer vijftien jaar. Dan komt ze bij mij lekker make-uppen, kijken we een filmpje en praten we gezellig met elkaar.
– Bloggen. Ja bloggen is echt een belangrijk deel in mijn leven. Ik vind het heerlijk om foto’s te maken, artikels te schrijven en blogjes te lezen. Dat is ontspannen voor mij en bovendien word ik altijd happy van al die lieve reacties. Ik baal er dan ook van dat ik niet altijd blogjes kan lezen of kan reageren bij jullie. Soms moet ik tot half twee s’nachts werken en de volgende dag weer om twaalf uur op de werkvloer staan. Dan ben ik moe en heb ik echt even mijn slaap nodig. Maar wanneer het kan haal ik het allemaal weer dik in. 
– Mijn laptop. Zonder laptop kan ik niet bloggen en series kijken. Tja dat zegt genoeg toch?
– Als mijn kamer weer helemaal opgeruimd en schoon is en dat ik dan de geurkaarsen kan aandoen. Ik vind altijd dat ik mijn kaarsen aan mag doen, zodra mijn kamer helemaal glad is haha. Dat geeft zo’n ontspannen gevoel. 
– Me eigen opmaken in de ochtend. Dat is echt een moment voor mezelf. 
– Een kop groene thee. Met op dit moment honing erin want ik heb keelpijn. Maar alsnog is thee heerlijk vooral met de kou. 
– Het moment dat ik besef dat ik weekend hebt. Ik ben dan helemaal hyper en blij haha.
– Mijn lieve vriendinnen die altijd voor mij klaar staan.
– Een warm bad met lekkere producten van TBS.
– Lunchen, want dat is het leukste van heel de dag. Iedereen die me kent weet dat ik dol ben op eten en dan vooral op lunchen. Als ik moest kiezen tussen avondeten en lunchen, ga ik sowieso voor lunchen. 
– Lekker onder de dekens liggen, terwijl het buiten aan het stormen is. En dan te bedenken dat jij helemaal nergens meer heen moet. Dat is toch wel een heerlijk  gevoel.
Dit waren mij happy thoughts voor deze keer. De volgende keer ga je nog veel meer lezen. 
Wat is jouw happy thought op dit moment?
liefs x

22 reacties

  19 november 2014

  Ik snap wel dat dit je happy moments zijn, ik zou ook blij worden van al deze dingen! Op dit moment is toch..ook al wil ik snel weer aan het werk.. toch even de rust en tijd voor mijzelf hebben.  19 november 2014

  Een mooi blij lijstje! Ik ben blij omdat ik volgende week met mijn nieuwe baan ga beginnen en ik er heel veel zin in heb!  19 november 2014

  Ahh wat een mooi vrolijk lijstje! Ik word ook heel vrolijk van mijn bed, blog en eten!  19 november 2014

  Wat een heerlijk lijstje! Van mijn bed word ik ook blij haha, ik lig er nog steeds lekker in!  19 november 2014

  Leuk artikel! Je hebt het ook zo leuk ingevuld. Altijd goed om naar positieve dingen te kijken in het leven 🙂  19 november 2014

  Ooooh je hebt echt zo'n artikel hihi wat leuk! 🙂 Je noemt mooie dingen 🙂  19 november 2014

  Wat een fijn lijstje! Lekker veel positiviteit 🙂  19 november 2014

  Wat een fijne happy list! Ergens lunchen maakt mij ook blij, dat vind ik zo leuk!  19 november 2014

  Ik kan mij helemaal vinden in jouw happy thoughts!  19 november 2014

  Wat een mooi en positief lijstje! Ik word van de meeste punten ook heel blij 🙂 xo  19 november 2014

  Fijn lijstje!  19 november 2014

  Mooi lijstje! Ik word ook blij van de meeste dingen hihi 😀  19 november 2014

  leuk om te lezen ♥  19 november 2014

  oh echt een heerlijk lijstje
  en heel wat herkenbare zaken

  liefs
  Karlien  19 november 2014

  Leuk artikel!  19 november 2014

  Heerlijk om te lezen! Van bloggen word ik ook heel erg happy <3 en van mijn bed ook haha!  19 november 2014

  Leuk om te lezen!
  Bloggen wordt ik ook happy van, en van lekkere eten 🙂
  X  19 november 2014

  Leuk en vooral positief om te lezen, leuke artikel! Op dit moment word ik heel blij met het feit dat ik een nieuwe bed heb en dat mijn vriendinnen nu zonder probleem kunnen blijven slapen.  19 november 2014

  Awh wat een lieve mama heb je meis! Ik ben nu ook echt een theeleut. Vooral muntthee met honing! XO  20 november 2014

  Leuk dat je alle vrolijke dingen op een rijtje zet. Leuk om alleen positiviteit te lezen 🙂  20 november 2014

  Wat een fijn en mooi lijstje! Veel punten zijn herkenbaar. Op dit moment ben ik blij met mijn bed. Omdat ik door de kou toch lekker warm kan bloggen (in bed) 😀  21 november 2014

  Leuk om te lezen, wordt je zelf happy van 🙂 LiefsLaat een reactie achter

CommentLuv badge