4 mei 2015

Mijn laatste happy list is alweer even geleden. Er zijn gewoon zoveel dingen waar ik blij van word. Vandaag deel ik weer een happy lijstje met jullie. Benieuwd waar ik blij van word? Lees het artikel dan zeker verder.

♥ Ik word blij van de zon! Echt hier kan ik zo blij van worden. Het moment dat ik naar buiten kijk en ik zie de zon schijnen, is het ultieme geluksgevoel. 
♥ Niks is fijner om op een terrasje te zitten met de zon, een drankje en gezellige mensen om je heen yay!
♥Afgelopen vrijdag was ik bij de Beautygloss Party en daar heb ik mijn lieve blogvriendinnetjes weer eens gezien. Ook zag ik andere lieve meiden, ja daar word ik echt heel blij van. 
♥ Een ijsje. Jaaa een ijsje met twee bolletjes ijs. Daar kan ik ook zo van genieten. Het is ook een bevestiging dat het mooie weer er weer is.
♥ Felle lipsticks op doen. Wanneer ik een mooie felle kleur op heb, dan krijg ik daar een blij gevoel van. Felle kleurtjes brengen gewoon blijheid in mij naar boven.
♥ Game of Thrones. Mijn zusje en ik hebben drie seizoenen van Games of Thrones gekocht. We hebben in één dag seizoen 1 afgekeken haha hoe bedoel je verslaafd.
♥ Het feit dat ik bijna op vakantie ga. Dat betekent trouwens ook dat ik bijna jarig ben. Wanneer ik jarig ben zit ik met mijn gat in Oostenrijk met een lekker drankje om het te vieren.
♥ De leuke uitjes die op de planning staan. Het lijkt wel zodra de zon gaat schijnen ik helemaal opleef. Ik plan veel uitjes en ga graag de hort op. En daar word ik heel blij van.
♥ Ik word heeeel blij van bloggen en van mijn lieve lezers en volgers. Elke dag weer overladen jullie mij met al die lieve reacties en elke dag weer ben ik daar zo dankbaar voor.
Waar wordt jij nou echt blij van?
liefs

7 reacties

  4 mei 2015

  Wat leuk dat je naar de beautygloss party bent geweest 😉  4 mei 2015

  Aaahw, de foto met Mascha en Rachel is zo leuk! Aahw wat tof, heel veel plezier in Oostenrijk en alvast gefeliciteerd!  4 mei 2015

  Leuk om te lezen!! Ik word altijd blij van kleine dingetjes zoals mijn hond en inderdaad het zonnetje. Gewoon kleine geluksmomentjes.

  Fijne vakantie alvast!

  xxx  4 mei 2015

  Ik zag al foto's voorbij komen dat je op de BG party was, zag er gezellig uit 🙂 En van felle lipstick word ik zeker ook vrolijk 🙂  4 mei 2015

  Game of Thrones, yesssss! Ik moet het vandaag missen omdat ik hier op Texel zit en mijn vriend en ik altijd samen willen kijken. Was leuk om je te zien op de party!  4 mei 2015

  Jaaaa, zon en terrasjes <3! Dat maakt mij ook vrolijk! En de vakantie in het vooruitzicht is ook een heel fijn gevoel inderdaad.  4 mei 2015

  Ik wordt vrolijk van dit te lezen, Oo ik hou enorm van terrasjes doen 🙂
  XLaat een reactie achter

CommentLuv badge