23 februari 2015

De week begint al goed met een zonnige maandag, heerlijk ik hou van de zon. Ik krijg van de zon altijd een heel vrolijk en blij gevoel. Vandaag wil ik dan met jullie mijn happy list delen. Dingen waar ik helemaal blij en vrolijk van word.

♥ Dat ik elke dag weer kan en mag gaan bloggen. Ik hou van bloggen, het is zo’n belangrijk onderdeel in mijn leven geworden. Ik durf dan ook gerust te zeggen dat ik niet meer zonder kan. Ik probeer elke dag meer te leren en te groeien, mezelf continu blijven verbeteren en het beste uit mezelf te halen. 
♥ Ik word heeel happy van jullie. Elke dag krijg ik de allerleukste en liefste reacties en echt daar ben ik onwijs blij mee. Elke keer begin ik weer te stralen. Of de complimentjes die jullie mij geven, zo lief! ♥♥♥
♥ Ik word altijd heel blij van mijn kamer haha. Als ik mijn kamer weer heb opgeruimd en alles heb schoongemaakt, krijg ik daar een heel fijn gevoel van. 
♥ Kaarsjes kunnen ook zeker niet ontbreken in dit rijtje. Wanneer al mijn kaarsjes aanstaan, word ik er helemaal happy van. Het geeft mij ook een rustgevend gevoel.
♥ Mijn laptop. Nou van mijn laptop zelf word ik momenteel niet zo vrolijk van, aangezien hij kuren heeft. Maar van het feit dat ik er gewoon één heb, maakt me wel ontzettend vrolijk. Ik doe alles met mijn lappie, en gebruik hem dan ook dagelijks.
♥ Als er iemand serie verslaafd is, ben ik dat wel haha. Ik heb al zoveel series gekeken, momenteel wacht ik met smart op de nieuwe afleveringen van Once Upon A Time. Ik kijk mijn series altijd tegelijk met Amerika, dus vaak loop ik erg voor met alle series. Oh en momenteel kijk ik de serie Grimm, echt een aanrader als je van fantasie series houd.
♥ Absoluut mijn rijbewijs. Ja het heeft veel geld gekost, maar heb hem nu al ruim een half jaar en ben er nog steeds dolgelukkig mee. De afgelopen weken heb ik telkens het geluk gehad dat ik de auto mee had, wanneer het slecht weer was. Jeej happy me. 
♥ Ik ben heeeel blij met mijn ouders en broertje en zusje. Vandaag ga ik met mijn moeder even naar Rotterdam, gewoon omdat het kan. Ik vind het heel fijn dat mijn ouders spontaan zijn en niet zo ouderwets. Mijn moeder is een hele spontane vrouw en gaat graag zomaar de hort op. En dat vind ik super leuk. Mijn moeder gaat niet continu het huis schoonmaken bij wijze van spreken, maar maakt wat van haar leven. Haar levensmotto is dan ook pluk de dag. 
♥ Mijn vriendinnen zijn onwijs belangrijk voor mij. Ik vind dat je niet perse elkaar elke dag hoeft te zien of te spreken. Als ik mij vriendinnen zie of spreek, is het altijd alsof we elkaar elke dag spreken. Dat vind ik belangrijk aan vriendschap.
♥ Als laatste moeten we mijn bed uiteraard niet vergeten. Mijn allerbeste vriend en grote liefde. Mijn bed heeft ook zo nu en dan aandacht nodig. Daar heb ik zondag flink gebruik van gemaakt. De hele dag op bed liggen met mijn series, geloof me ik heb genoten zo ontspannend dagje.
Dit was mijn happy list. Waar word jij nu echt vrolijk van?

13 reacties

  23 februari 2015

  Wat een super vrolijk lijstje, ik word er zelf helemaal vrolijk van 😉 De zon en warme temperaturen maken mij echt enorm vrolijk!  23 februari 2015

  Dat ik vakantie heb en ik heel veel kan bloggen, dat maakt mij blij haha. Leuk lijstje <3  23 februari 2015

  Wat een heerlijke happy list! <3  23 februari 2015

  Wat een super mooi lijstje! Ik word ook blij van jou!! <3  23 februari 2015

  ah mooie lijst heb je opgesteld meid!  23 februari 2015

  Aah ik wil Grimm ook echt nog gaan kijken! X  23 februari 2015

  Ik sluit mij hier volledig bij aan. Ik ben het met alle punten eens <3! Hoop dat je een leuke dag hebt gehad in Rotterdam met je mama!  23 februari 2015

  Mijn bed, daar word ik ook héél erg happy van! Benieuwd hoe je dag in Rotterdam is geweest. Mooie foto ook!  23 februari 2015

  Leuk zo'n happy list 🙂 Ik word blij van de zomer, leuke mensen en mooie muziek. En oja, als we pasta eten ben ik ook blij 🙂  23 februari 2015

  Leuke lijst en mooie dingen! Ik word ook echt blij van de zon! Gezonde lekkere dingen vind ik ook heel fijn (:  23 februari 2015

  leuke happy list meis 🙂  24 februari 2015

  Leuk om te lezen! Ik word ook altijd heel blij van een net opgeruimde kamer:) xx  24 februari 2015

  Ik word happy van jouw happy list!Laat een reactie achter

CommentLuv badge