29 oktober 2013

Lieve followers,

Heb jij dat ook weleens dat je al een tijdje hetzelfde kapsel hebt, en je gewoon een keer wat nieuws wilt maar niet weten wat je wilt? Nou ik had dat dus een paar weken geleden. Mijn haar is van nature blond, en ik wou gewoon even wat anders. Toen bedacht ik me dat ik mijn haar rood wou verven, ik vond het een heel goed idee haha. 

Op een gegeven moment ging ik naar de kapper toe samen met mijn vriend, en ik wou eigenlijk gewoon mijn puntjes knippen. Ik vroeg mijn kapster of rood haar mij wel zou staan, ze zei dat ik teveel blankpigmenten hebt en dat mijn gezicht er dan hard zou uitzien. Dus bleef ik gewoon blond, maar ik wou wel wat anders…

Dus besloot ik mijn blonde lokken af te knippen naar een stoere lange schuine boblijn. En het bevalt me heel erg goed, ik ben er zo blij mee! Ik kan er gewoon niet tegen om heel de tijd hetzelfde kapsel te hebben en ik ben gek op veranderingen qua haar. En zeg nou zelf haar groeit vanzelf wel weer aan. 
Wil jij ook een keer wat anders maar je durft je lange haar niet af te knippen? Ik zeg gewoon doen! Als je het niet probeert weet je ook niet hoe het staat, en stel het valt tegen na een paar maandjes heb je al wat langer haar. 

Ik heb voor jullie een aantal kapsels opgezocht die ik zelf heel gaaf vindt. Hopelijk geef ik jou inspiratie om eens iets heel anders te doen. 

Laat het me weten of je de stap durf te zetten en een andere look aandurft. Ik heb het gedaan en ik ben er heel blij mee:) 

Lots of love, xxx

2 reacties

  29 oktober 2013

  Ziet er goed! wat kijkt elena gilbert (katherine) lief op die foto!
  ik vind dat korte blond ook wel gaaf! en dat rood van victorious vind ik ook super!

  liefs
  http://rachelkromdijk.blogspot.nl


  29 oktober 2013

  Hahaha mijn volgende project kort blond het maakt nu toch niet meer uit nu het al kort is.Laat een reactie achter

CommentLuv badge