25 oktober 2012

Hi Girlsss,

Heb jij soms ook heel lang hetzelfde kapsel en weet je niet wat je ermee moet doen? Dan ga ik jullie wat vertellen over de haartrends van 2012. Zelf ben ik al vanaf mijn 12e aan het experimenteren met mijn haar ik ging van best lang haar naar een korte bob ook heb ik verschillende soorten haarkleuren gehad. Ik heb het rood, paars, bruin en nog meer kleuren gehad. Hieronder een paar foto’s van hoe ik mijn haar heb gehad.

De pony

De pony in allerlei vormen en maten is het helemaal in 2012, maar het gaat er niet om dat je de trends van dit moment moet volgen. Het is belangrijk om altijd jezelf te zijn en kies een kapsel dat niet vaak gezien wordt, durf uniek te zijn. Voor de herfst/winter draag je de pony lang zodat hij over je wenkbrauwen hangt. Laat hem niet uitdunnen want het is de bedoeling dat hij mooi zwaar valt.
Gevlochten haarstijlenVlechten zijn op dit moment helemaal in, je ziet er veel meisjes mee lopen en het leuke is je ziet niet heel de tijd dezelfde vlecht maar veel verschillende! Vlechten zijn niet alleen mooi voor een avondje uit maar ook erg leuk als je met die ene boy op date gaat. Het maakt niet uit wat voor vlecht je kiest het kan op dit moment allemaal, laat je creativiteit de vrije loop.
Haartrend de paardenstaartOndanks dat we er eigenlijk niet willen denken aan de herfst, moeten we onder ogen zijn dat het toch koud gaat worden. Maar dat gaat helemaal goed komen met de nieuwe paardenstaart trend!
Hoog, laag, opzij, in het midden het maakt niet uit hoe jij je paardenstaart wilt dragen want hij is helemaal hot deze winter. 
Veel plezier ermee!
xxx2 reacties

  26 oktober 2012

  Heerlijke blog Roos, doe je goed.

  Ik zoe alleen de foto's nog iets groter maken!

  Zijn ze nog beter zichtbaar maar erg leuk gedaan

  Rk'x


  Anoniem

  8 november 2012

  Ehm, rk'x ik vind de foto's wel heel mooi, vooral de bovensten… Ben jij dat Rosanne? echttttt hot:$:$:$Laat een reactie achter

CommentLuv badge