15 juli 2014

Vandaag heb ik weer een lekker daagje gewerkt. Vandaar dat deze post ook wat later online komt dan normaal. Vanaf morgen komen de artikelen rond de middag online ๐Ÿ™‚
Deze look heb ik afgelopen zondag gemaakt toen ik gezellig naar de bioscoop ging. Ik had zin in een look die mooi stond bij mijn nieuwe jurkje. Benieuwd naar hoe ik de look heb gemaakt?Kijk dan snel verder.

We beginnen de look zonder make-up woehoee bloten billen gezicht.

Allereerst begin ik met een primer van MUA. Hier komt nog een review over. Vervolgens gebruik ik mijn lievelings foundation van Maybelline. Daarna heb ik mijn poeder van MAC opgedaan. Dit is een mooie en vooral dekkende poeder. Love it!
Links zie je Magnetic Coral van Loreal, rechts zie je dat ik peachykeen op heb als blush en de highlighter is van MUA.

Als primer voor mijn oogleden gebruik ik de primer van Catrice die je hier in het potje ziet zitten.
Mijn schoonheidsspecialiste heeft mij ooit gezegd dat je met een wattenstaafje een mooie lijn kan trekken op je wenkbrauwen. Hierboven zie je mijn wenkbrauwen die ik heb opgevuld met allebei de kleuren in het kitje.
Nadat ik mijn wenkbrauwen heb gedaan, gebruik ik mijn NYX Jumbo Eye Pencil in de kleur Milk. Dit gebruik ik op mijn oogleden om mijn look mooi uit te laten komen.

Nadat ik het Jumbo Eye Pencil mooi heb verdeeld op mijn oogleden ga ik aan de slag met mijn look.
Uit het Candy palette van Sleek heb ik de witte kleur gebruikt op mijn gehele ooglid.

Vervolgens heb ik de blauwe kleur uit mijn MUA palette gebruikt op de helft van mijn bewegend ooglid.
De kleur Smoking Gun uit het Rodeo palette van Zoeva gebruikte ik in mijn crease. Nu is het tijd om even goed te blenden.
Een likje mascara doet zo zijn wonderen haha. Ik gebruik altijd mijn mascara van Essence. Onder mijn ogen maakte ik nog een lijntje met de blauwe kleur uit het MUA palette. Ik heb expres geen mascara opgedaan om mijn ooglook meer te laten opvallen. Anders werd het weer zo zwart.

Deze look past perfect bij mijn jurkje vind ik. Nu zat ik alleen met een lipstick dilemma whehh. Het leven is soms zo oneerlijk haha. Ik had de keuze voor mezelf uit Sunny Seoul van MAC en Magnetic Coral van Loreal .
Op deze foto heb ik Sunny Seoul op van MAC. Hij lijkt heeel erg licht, maar hij valt weg door mijn ooglook en mijn jurkje. In het echt is het een mooie zomerse kleur. Uiteraard komt hier nog een review over.

Hier heb ik Magentic Coral op van Loreal. Dit vind ik altijd zo’n mooie lipstick.

Uiteindelijk heb ik deze beauty opgedaan. 

Hier zie je de voor en na foto’s van mijn make-up tutorial. 
Wat vind jij van mijn make-up tutorial?
liefs x

13 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge