30 januari 2014

Brr wat is het koud buiten vinden jullie niet? Het is wel een prachtige dag en de zon schijnt lekker, maar alsnog vind ik het koud haha.
Ik ben echt zo blij met mijn nieuwe camera, vanavond vertel ik jullie daar meer over. Ik ben lekker aan het uitproberen en kijken hoe alles werkt. Gisteren vertelde ik dat ik me eigen nog steeds grieperig voelde, dit is nu nog steeds zo helaas. Wel ga ik eind van de middag de bus nemen samen met Rachel van rachelkromdijk.nl richting Utrecht. Daar is het vanavond koopavond, en het is 1 van de laatste keren dat we naar de stad kunnen. Vanaf volgende week begint onze stage namelijk tot half juni. 
Vandaag heb ik voor jullie een Face Of The Day.
Benieuwd? Lees dan snel verder.

 Ik heb gekozen voor een rustiger look, namelijk blauwe oogschaduw en een oranje maar subtiele lipstick. Ook zien jullie hier mijn nieuwe korte kapsel haha, hier komt nog een foto van waar het echt duidelijk te zien is. Er is namelijk een heel stuk vanaf. Maar ik was weer eens toe aan wat anders, dus waarom ook niet haha.
Hieronder kunnen jullie mijn gehele look zien.
Een close-up van mijn oogschaduw. Ik heb een lichtblauwe, een iets donkerblauwe en een zwarte oogschaduw gebruikt om deze look te creëren.
Hier nog een foto waarbij je de look nog beter ziet. De mascara is van Catrice, het is de nieuwste en hier volgt nog een review over.
Hieronder zien jullie welke producten ik heb gebruikt voor mijn FOTD.
Zouden jullie mijn eyelook stap voor stap willen zien? En wat vinden jullie van mijn FOTD?
Liefs x

11 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge