10 december 2013

Hello sweeties, 

Normaal gesproken post ik op maandag altijd iets. Gisteren helaas niet, ik moest naar school en daarna moest ik werken. Dus vandaar dat ik gisteren niks gepost hebt. Vandaag heb ik voor jullie een FOTD. Het leek mij een leuk idee om eens te laten zien wat voor make-up ik op heb. Ik heb vandaag een paar van mij nieuwe spulletjes gebruikt, en daarmee een mooie look gecreëerd. 
Lees verder om te kijken wat voor make-up ik heb gebruikt.

 Voor mijn ogen heb ik het volgende gebruikt:


Allereerst heb ik de eyeshadow base van Essence gebruikt. Zo blijft je oogschaduw de hele dag zitten. Op het moment dat ik dit artikel schrijf zit mijn oogschaduw nog steeds mooi alleen is het te donker om er een mooie foto van te maken. Dit is dus echt een aanrader. Vervolgens heb ik het Feathers & Pearls Palette van Catrice gebruikt. De witte oogschaduw heb als basis op mijn oog gedaan. Toen ben ik met het Essence palette 2 kleuren gaan combineren. De eerste heb ik gebruikt tot ongeveer de helft van mijn ooglid, en de rechtse heb ik een klein donker lijntje getrokken waar je bot van je ooglid zit. Uiteraard heb ik daar een foto van genomen zoals je ziet. ( Ik heb natuurlijk ook eyeliner en mascara gebruikt)

Voor mijn gezicht heb ik de foundation van Essence gekocht nummer 02. Hier ga ik nog een review over schrijven. Het is een dekkende foundation voor onder de € 5,00 euro!! Over deze foundation heb ik nog een hele lichte laag poeder gebruikt, het is van het huismerk van de Etos. De letters zijn helaas vervaagd dus je kan niet lezen hoe de poeder heet. Maar binnenkort ga ik een nieuwe aanschaffen en dan schrijf ik er snel een review over. Het is in ieder geval een hele goede poeder die goed dekt. Als blush heb ik de Multi Colour van Catrice gebruikt. Het is een mooi zacht kleurtje die bij mijn huid perfect staat. 

Mijn lippen mogen natuurlijk niet vergeten worden. Voor mijn lippen heb ik mijn nieuwe lipstick gebruikt, schrijf ik uiteraard ook nog een review over. Deze lipstick is van het merk New York Colour, en het is een prachtige lipstick die lang blijft zitten. Het is een lichte oranje kleur met een tikkeltje glans erin. 
Dit was mijn FOTD van vandaag. Wat vinden jullie van deze look? 
xxx

2 reacties

  10 december 2013

  Mooie look! Leuk om te zien dat je allemaal budgetvriendelijke producten gebruikt. Naar de oogschaduwbasis en foundation van Essence ben ik heel benieuwd.  10 december 2013

  Mooie look meis, ik vind die foundation wel even wennen
  toch blijft die van Catrice het lekkerst op de één of andere manier.

  liefs,
  en slaaplekker alvast voor straks!Laat een reactie achter

CommentLuv badge