17 februari 2015

Tegenwoordig ben ik dol op looks die je gemakkelijk op een doordeweekse dag kan dragen. Pakte ik eerst nog elke dag uit met mijn look, kies ik nu liever voor een simpele look. Wanneer ik ergens heen ga of een speciaal iets heb, dan pak ik graag helemaal uit. Als ik moet gaan werken, word het vaak een look die naturel is. Vandaag laat ik je één van deze looks zien. 

De producten die je hierboven ziet, hebben de basis gevormd van mijn look. Het palette is Storm van Sleek en ik heb Coppering gebruikt van MAC. Prachtige oogschaduw is het. Ik heb twee van mijn favoriete lipsticks met elkaar gecombineerd Twig en Retro. De blush is van W7 en is een prachtige roze kleur.
Voor mijn look heb ik de oogschaduw van MAC gebruikt, de donkerbruine kleur uit het palette en de tweede kleur van de bovenste rij. Gecombineerd met elkaar is het een hele mooie look geworden. Mijn eyeliner en mascara zijn allebei van Essence en ik heb een jumbo eye pencil van NYX op in de kleur Milk.
Met mijn ogen dicht ziet de look er zo uit. Het is echt een subtiele look en zulke looks zou ik elke dag wel kunnen dragen.
Op mijn lippen draag ik de twee lipsticks door elkaar. Het effect vind ik erg mooi. Doordat ik de blush subtiel heb aangebracht, oogt de look heel fris.
Roze staat me altijd heel zoet en schattig haha. Ik draag het niet heel vaak, maar de combinatie vind ik op deze manier toch wel heel leuk.
Wat vind jij van mijn look?

18 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge