3 maart 2015

Ik hou ervan om te spelen met mijn make-up. Op deze manier kan ik veel looks maken en bovendien is het super leuk om te doen. Ik ben de laatste tijd ook helemaal weg van het Run Boy Run palette van Makeup Revolution. Dit palette bevat verschillende kleuren en je kan er alle kanten op. Vandaag heb ik het vrij rustig gehouden met een blauw tintje.

De producten die ik voor mijn look heb gebruikt kun je hierboven zien. De producten die ik in deze look het meest gebruik is toch wel van het merk MAC. Ik hou van het merk, ze hebben elke keer weer zulke mooie producten. 
De look is vrij basic geworden. De laatste tijd ben ik hier helemaal dol op. Ik heb wel een blauw lijnje toegevoegd aan de look, zodat het net wat meer eruit springt.
Op mijn wangen gebruik ik een blush van MAC en de highlighter Soft & Gentle van MAC. Ben zo gek op deze twee producten.
Op mijn lippen draag ik allereerst een lip pencil van Essence en daarover heen Velvet Teddy van MAC. Voor mij is dit mijn ultieme nude kleur. 
Zo van een afstand kan je goed zien hoe mooi de kleuren zijn die ik heb gebruikt voor deze look.
Full-face ziet de look er zo uit. Dit is echt een look die je op een doordeweekse dag kan dragen. Hij is basic, maar heeft toch wel wat zo met dat blauwe lijntje.
Wat vind jij van deze basic look?
liefs 

14 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge