24 juli 2014

Gisteren wou ik een vrolijk artikel plaatsen. Maar door wat er allemaal gebeurd is, heb ik het artikel verplaatst naar vandaag.
Gisteren moest ik eindelijk afrijden en oef wat vond ik het spannend zeg. Van tevoren had ik maar liefst twee bananen op. Voordat ik ging afrijden heb ik eerst nog een lesje gehad en dat ging gewoon bar slecht haha. Puur door de zenuwen. Het afrijden zelf ging super goed, en na twintig minuten had mijn examinator al verraden dat ik was geslaagd. Oh wat was ik blij zeg. Wauw eindelijk heb ik mijn rijbewijs op zak en dat na één keer haha.
Een tijdje geleden stelde ik mijn eigen MAC palette samen. Ik had een aantal kleuren die ik gewoon moest hebben en die heb ik in een leeg palette gedaan. Ook heb ik hier een look mee gemaakt. Benieuwd naar het palette van MAC? Lees dan snel verder.

Voordat ik mijn look laat zien, laat ik eerst de producten zien die ik hiervoor heb gebruikt.

Voor mijn gezicht gebruikte ik als eerste de primer van MUA. Vervolgens gebruikte ik mijn favoriete foundation. Daarover heen gebruikte ik mijn poeder van MAC, blush van MAC en bronzer van Rimmel
Voor mijn wenkbrauwen gebruikte ik het wenkbrauwkitje van Catrice. Als basis voor mijn ogen gebruik ik altijd de prime and fine primer van Catrice. Mijn NYX Jumbo Eye Pencil in de kleur Milk ging op mijn oogleden als basis voor de look. Daarover heen gebruikte ik mijn MAC palette. De highlighter is van Catrice, eigenlijk is het een oogschaduw maar ik gebruik het als highlighter. Geen eyeliner deze keer, alleen maar mascara. Op mijn waterlijn gebruikte ik een oogpotlood van Essence.
Op mijn lippen draag ik Love Me van Essence
Oh wat hou ik van de kleur Peachykeen van MAC. Deze blush kan je werkelijk bij alles combineren.
Deze kleur van Essence vind ik een prachtige kleur voor als je een drukke ooglook heb.
Deze look heb ik gemaakt met mijn MAC palette. Ik hou van de kleuren die ik heb gekozen en gebruik het palette ook heel vaak.
En van veraf ziet de look er zo uit 🙂
Deze look draag ik ook gewoon overdag. Ik hou van de kleuren van MAC.
De blauwe kleur op mijn waterlijn vind ik er ook goed bij passen. Onder mijn ogen heb ik de kleur die ik ook in mijn ooghoeken heb gebruikt onder mijn oog gedaan. Net als de buitenste kleur van mijn bewegend ooglid.
Review MAC Palette

Toen ik bij de MAC store stond, wou ik zo graag een palette samenstellen. De avond van tevoren heb ik veel kleurtjes gevonden die ik graag wou hebben. Uiteindelijk heb ik er vier gekozen en de rest ging op mijn wishlist. Want een palette van MAC laten samenstellen is aardig duur. Maar ik heb het er echt voor over.
Zo zien de kleuren eruit in het palette.
De kleur linksboven heet Aqua. De kleur rechtsboven heet Goldmine.


De kleur linksonder heet Wedge. En de kleur rechtsonder heet Amberlights.


De swatches zien er veelbelovend uit, maar hoe kan het ook anders met deze prachtige kleuren. Van links naar rechts: Amberlights, Wedge, Goldmine en Aqua. Stuk voor stuk hele mooie kleuren. De kleur Wedge gebruik ik bijna altijd in mijn crease. Ik vind dat de kleur daar perfect voor is.
De look die ik ermee heb gemaakt heb je net al kunnen zien. Maar hier nog een keer met de namen van de kleuren erbij.
Hier zie je de look nog een keer, alleen dan met mijn oog open.
Vooruit nog een foto met mijn look.
Een leeg palette met vier lege vakjes kost volgens mij € 6,00. De pans kosten € 13,00 per stuk. De prijs hiervoor ligt dus aardig hoog. Maar geloof me, het is het geld waard. Conclusie ik ben dik tevreden over het palette. Het pigment is goed, alleen bij sommige kleuren moet je het een beetje opbouwen, wat ik geen probleem vindt.
Wat vinden jullie van mijn look?
liefs x

17 reacties

  24 juli 2014

  Oh, wauw!
  Ziet er echt leuk uit.
  Je ogen heb je echt mooi gedaan!  24 juli 2014

  Oei oei, afrijden. Dat vond ik echt een regelrechte ramp! Wat ontzettend fijn dat je het meteen gehaald hebt: gefeliciteerd! En wat heb je een prachtig palette samengesteld en daar vervolgens een mooie look mee gemaakt.  25 juli 2014

  Gefeliciteerd met je rijbewijs 🙂
  Mooie look erg zomers!
  X  25 juli 2014

  Gefeliciteeeerd met je rijbewijs, topper! En wat een prachtige look weer <3  25 juli 2014

  Yaaaaaaa gefeliciteerd met je rijbewijs wat goed joh! en wat een prachtige look!  25 juli 2014

  Echt een prachtige look, wauw! Het laat je ogen zomooi uitkomen. Ik moet nog steeds mijn eerste mac product kopen schaamschaam  25 juli 2014

  wow wat een fantastisch mooie ooglook! Je ziet er echt prachtig uit!

  Liefs
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/  25 juli 2014

  Gefeliciteerd, wat onwijs fijn dat e hem gewoon in één keer in the pocket hebt! De look vind ik ook heel erg mooi, mooi samen gesteld palette ook 🙂  25 juli 2014

  Ik vind je ooglook super mooi! En gefeliciteerd 🙂 X  25 juli 2014

  super mooie look!  25 juli 2014

  mooie ooglook en wat heb je prachtige kleuren in het mac palette zitten ♥  25 juli 2014

  Je hebt echt superkleuren gekozen voor je pallette! Vooral agua is goed gepigmenteerd en laat je ogen heel mooi sprankelen  25 juli 2014

  De oogschaduw heb je echt heel mooi aangebracht!  25 juli 2014

  Geweldige look!!!!  26 juli 2014

  Gefeliciteerd met je rijbewijs! Je hebt een mooie look gemaakt 🙂 x  27 juli 2014

  Wauw dat blauw staat je echt prachtig!  28 juli 2014

  Proficiat met je rijbewijs Rosanne! En mooie kleur van lipstick heb je hier op! LiefsLaat een reactie achter

CommentLuv badge