28 oktober 2014

Vorige week toen ik een weekje vakantie had, ging ik lekker video’s maken, artikelen schrijven en foto’s maken. Ik besloot om mijn make-up rustig te houden. Niet teveel op mijn ogen, en niet teveel op mijn lippen. Ik besloot om een nude look te maken, alleen dan wel op mijn manier. Ben je benieuwd hoe de look is geworden? Kijk dan zeker verder.

Dit zijn alle producten die ik gebruikt hebt voor mijn blush. Het Naked palette heb ik gescoord op Ebay.

Ik heb mijn ogen heel rustig gehouden, voor mij zijn dit eigenlijk nude eyes. Dit zijn de kleuren die ik heb gebruikt voor mijn look. Darkside ging in mijn crease samen met Factory. Liar ging op mijn gehele ooglid en Burnout in mijn binnenste ooghoeken.
Zoals ik net al zei is het een vrij rustige look geworden, maar wou toch iets verder gaan dan een normale ooglook. Het zijn eigenlijk nude eyes met iets extra’s erbij.
Op mijn lippen draag ik Brave van MAC. Momenteel is dat echt mijn favoriete lipstick.
Als blush gebruik ik mijn roze blush van W7. Hij heeft veel pigment en het is een mooie roze kleur die mooi past bij mijn look. Alleen heb ik hem niet zo heftig aangebracht omdat mijn look subtiel is.
Met mijn ogen dicht zie je mijn ooglook goed zitten. Ik vind het een mooie look die heel draagbaar is. Doordat mijn lippen roze zijn, vind ik het een zachte look geworden.
Full-face ziet mijn look er zo uit. Ja ik vind het een geslaagde look geworden, dat ook nog eens mooi past bij mijn vest. (die ik van de Zeeman heb en maar € 10,00 is!!!)
Wat vind jij van mijn look?
liefs x 

17 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge