29 april 2014

Elke dinsdag kan je op mijn blog een ooglook foto tutorial verwachten. Maar ik dacht dat het ook weleens leuk was om eens de aandacht te vestigen op mijn andere make-up. Vandaar dat ik nu om de week een ooglook foto tutorial ga plaatsen. De ene week kan je een FOTD verwachten, en de andere week weer een ooglook. 
De ooglook die ik vandaag heb gemaakt, is best naturel geworden. Mijn lippen zijn ook niet zo heel fel, maar hebben een mooi kleurtje op. Benieuwd welke producten ik heb gebruikt voor mijn look? Kijk dan snel verder.


Voor mijn dagelijkse make-up, heb ik toch wel een standaard ritueeltje. En bij een standaard ritueeltje hoort ook standaard make-up bij. Vandaag laat ik je namelijk mijn dagelijkse look zien. Ik had wel zin om me op te maken, maar niet zo veel zin om uitgebreid make-up op mijn ogen te doen. Dus dan word het een heerlijke standaard look, met een leuke kleurtje op mijn lippen. Hierboven zie je wat ik heb gebruikt om deze look te maken.

Op mijn lippen heb ik een lipstick van Kate Moss op. Een mooi kleurtje die zowel overdag als s’avonds kan dragen. Zo wordt mijn look net wat mooier vind ik.

Voor mijn ogen heb ik aardig wat producten gebruikt zie ik nu. Ik zal ze even opnoemen.

– Eyeshadow Base van Essence
– Eyeliner van Essence
– Mascara van Catrice
– Wenkbrauwkitje van Catrice
– Oogpotlood van Essence
– W7 Palette voor op mijn ogen (bewegend ooglid: grijze kleur. Arcadeboog: donkerbruine kleur)

Voor mijn gezicht, heb ik ook standaard mijn producten die ik elke dag gebruik. Momenteel ben ik helemaal verliefd op mijn blush van W7, hier komt snel een review van want hij is prachtig! De Prime And Fine van Catrice, is sinds een paar weken vast in mijn ritueel. De poeder gebruik ik elke dag, net zoals mijn foundation. De bronzer gebruik ik vrij regelmatig. Nog even op een rijtje wat ik gebruikt hebt:

– Prime And Fine van Catrice

– Maybelline Dream Matte Mousse
– Poeder van Catrice
– Bronzer van Miss Sporty
– Blush van W7

Hier zie je dat ik subtiel mijn ogen hebt opgemaakt. Dit is een look die ik heel snel kan maken, dus s’ochtends ben ik zo klaar. 

Ik was een nieuwe mascara aan het testen, en ik vind het altijd wel even wennen een nieuwe. Tot nu toe bevalt hij goed, dus een review komt eraan. Onder mijn ogen heb ik tot de helft met een groene oogpotlood een lijntje gemaakt. Zo krijg ik wat meer kleur in mijn look. 

Ik heb een subtiele wing gemaakt, die ik heel snel kan maken. Ook heb nog heel licht met een lichte kleur over mijn oogschaduw heen gegaan. Dat vond ik net wat mooier staan.

Zoals je ziet vallen de kleuren op, maar niet extreem. Dit is voor mij een look die ik doordeweeks vrij vaak draag. Dit combineer ik dan met een mooi kleurtje op mijn lippen.

Ik heb een subtiele highlighter op mijn wenkbrauwbot aangebracht. Je ziet hem wel maar wederom is het subtiel aangebracht. 

Op deze foto zie je de oogpotlood die ik op heb, goed zitten. De blush die ik op heb is van W7. Het is echt een knalroze blush, met een lichte shimmer erin. Zo dient hij als een blush en als highlighter. Het is een hele gepigmenteerde blush, dus je hebt er maar een klein beetje van nodig. 

Je ziet hier de blush goed zitten. Doordat er al shimmers in verwerkt zitten, heb je helemaal geen highlighter nodig. Dit is eigenlijk overbodig bij deze blush. Want zoals je ziet is het een sprekende blush.

Op mijn lippen heb ik een lipstick van Rimmel op, van de Kate Moss lijn. Dit is nummer 05. Het is een roze/paarsachtige lipstick en ik ben helemaal dol op deze kleur. Ik draag hem dan ook vaak. 

Eerst had ik nog geen groen lijntje opgedaan, en toen zag de look er zo uit. Zonder het lijntje vind ik het ook een mooie look, maar voor mijn gevoel miste ik wat.

Dus toen besloot ik om alsnog het groene lijntje te doen. Dit maakt het voor mijn gevoel net wat meer af. Dit is mijn uiteindelijke look geworden, en ben er blij mee hij is geslaagd. 
Wat vinden jullie van mijn FOTD? Vinden jullie het leuk om de volgende keer een outfit erbij te zien? 
liefs x

34 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge