8 juli 2014

Was het vorige week nog lekker weer, zit ik hier nu op mijn kamertje dit artikel te typen. De regen slaat tegen mijn ruit aan en weetje zolang ik nergens heen hoef geniet ik ervan haha. Ik weet wel dat als het vanavond nog zo regent ik heerlijk kan slapen jeej.
Als ik ga werken probeer ik er altijd verzorgd uit te zien. Daarom heb ik dan ook mijn standaard werklook die perfect matcht bij mijn Mac outfit. De kleuren van mijn shirt zijn blauw, wit en geel. Als ik even de tijd hebt, pas ik mijn look daar dan ook op aan. Nu is het zelfs zo dat ik hem standaard doe, omdat hij zo lekker makkelijk is. 
Het leek me daarom leuk om eens mijn FOTD te laten zien als ik moet gaan werken. Kijk je gezellig mee?

Als ik het even makkelijk wil doen, kies ik al snel voor deze look. Waarom? Omdat ik er maar 10 minuten over doe. Soms kies ik weleens voor een andere look, het is maar net waar ik zin in hebt. Deze look draag ik overigens wel heel vaak naar de Mac. 

Voor mijn gezicht, de basis, poeder en blush heb ik gebruikt gemaakt van deze producten. Sommige zul je waarschijnlijk nog niet gezien hebben, want die ga ik nog reviewen in een apart artikel.
Als basis heb ik de primer van MUA gebruikt, wat trouwens echt een aanrader is! Mijn vertrouwende foundation van Maybelline. Concealer van Catrice, poeder van MAC e neen blush van Flormar.
Voor mijn ooglook pakte ik mijn MUA Undressed palette erbij. Als basis maakte ik gebruik van de Prime and Fine primer van Catrice, eyeliner en mascara van Essence en het wenkbrauwkitje is van Catrice.
Hier zie je het palette nog beter. Van de bovenste rij gebruikte ik helemaal rechts de bruine en de gouden kleur. Van de onderste rij de zwarte en de blauwe kleur. De kleur bovenaan helemaal links heb ik als highlighter onder mijn wenkbrauwbot gebruikt.
Uiteraard heb ik ook een lippenstift op. Op mijn lippen zit de prachtige kleur Sunny Seoul van Mac.
 Ik heb heel weinig mascara gebruikt, maar net genoeg om een mooi effect te krijgen. Onder mijn ogen heb ik met de blauwe kleur een lijntje getrokken.

De gouden kleur heb ik bij mijn ooghoeken gebruikt. De blauwe kleur op de helft van mijn buitenste ooglid. De bruine kleur in mijn crease en het zwarte aan de buitenkant van mijn oog. Dit heb ik gedaan om meer diepte te creëren in mijn look.

Sunny Seoul heb ik op mijn lippen zitten. Het is een cremesheen finish en hij glanst lekker en voelt fijn aan op mijn lippen. Hier komt uiteraard nog een review van.

De blush van Flormar heb ik hier op. Het is gewoon een prachtige blush waar ik onwijs blij mee ben.
Dit is mijn ooglook van veraf. 
Ik heb alles goed geblend zodat de kleuren mooi in elkaar overlopen.

Ik heb serieus ook echt een werk lipstick haha. Meestal draag ik namelijk crosswires van MAC naar mijn werk. Dat is namelijk een neutraal kleurtje geschikt voor overdag en vooral op het werk. Nu draag ik regelmatig Sunny Seoul dat is ook zo’n mooie kleur zoals je wel kunt zien.
 Als ik deze look naar mijn werk draag, krijg ik daar vaak leuke complimenten over en dat maakt me altijd heel vrolijk.
Wat vind jij van mijn werklook? Zou je hem zelf ook dragen?
liefs x 

27 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge