24 april 2014

Hallo beauty’s!
Aankomende zaterdag vieren we Koningsdag, en ik heb er echt zin in! Dit jaar doe ik net als vorig jaar mijn bavaria jurkje aan. Ik draag dat jurkje nooit, maar met Koningsdag is het de perfecte gelegenheid voor. Bij dat jurkje hoort er natuurlijk ook een look bij. Mijn Face Of The Day van die dag wil ik graag met je delen. Mijn jurkje heb ik nog niet aangetrokken, maar met Koningsdag worden daar natuurlijk foto’s van gemaakt. 
Hieronder kan je al zien welke producten ik hiervoor gebruikt hebt. Benieuwd hoe mijn look is geworden? Kijk dan snel verder.

 Op de foto hierboven zie je wat voor producten ik allemaal heb gebruikt. 

Voor mijn gezicht heb ik gebruikt gemaakt van de volgende producten:

– Maybelline Dream Matte Mousse
– Catrice All Matt Powder
– W7 Blush Baby Pink
– Bronzer van Miss Sporty

Voor mijn ogen heb ik gebruik gemaakt van de volgende producten:

– Eyeshadow base van Essence
– Mascara van Essence
– Eyeliner van Essence
– Zoeva Rodeo Belle Palette
– Pigment potje

Het eyebrown kitje van Catrice heb ik gebruikt voor mijn wenkbrauwen. Op mijn lippen heb ik So Chaud van Mac op.

Dit is het pigment potje van dichtbij. Het zijn echt glitters die ik verwerkt hebt in mijn look.

Dit lichte blauwe kleurtje met een beetje groene shimmer heet YEE HAW! Hij komt uit het Zoeva Rodeo Belle Palette. Ik heb hem net nieuw, en er komt nog een review van. Ik kan nu al zeggen dat dit palette geweldig is! Het pigment is gewoon wauw!

De volgende kleur die ik verwerkt hebt in mijn ooglook is DAY MONEY. Ook uit het Zoeva palette. Dit is ook een geweldige kleur met goede pigment.
Hier zie je een full-face foto van mijn Koningslook. Deze look is ook voor de avond bedoeld, overdag heb ik een rustige look, maar wel met deze lipstick op.
Zoals je kan zien heb ik de glitters verdeeld over mijn ogen. Ik heb het bekende Bavaria jurkje aan, en daar zit ook oranje en blauw in. Ideaal!! Omdat ik oranje glitters op mijn oogleden heb, wou ik ook een oranje lipstick op. 
Voordat ik het pigment potje erbij pakte, heb ik eerst de kleuren goed geblend. Op deze manier komen de kleuren goed tot zijn recht. Daarna heb ik de glitters verdeeld over mijn oogleden. 

Mijn nieuwe blush van W7 is een gepigmenteerde blush. Ik heb hem lichtjes verdeeld zoals je kan zien. Er zit ook een lichte shimmer in. Ja ik ben echt dol op mijn nieuwe blush. 

Zo zie je de blush nog beter. Zie je de shimmer? I love it!! 

Ik ben echt tevreden over mijn Koningslook, en ben blij dat ik weet wat voor look ik wil dragen.

Dit was mijn eerste MAC lipstick, en het blijft stiekem toch wel mijn lievelingslipstick. Het pigment is geweldig!! En ik kan hem heel de avond ophebben met een avondje uit, en dan alsnog ziet hij er nog top uit aan het einde van de avond. Sinds ik deze heb stel ik alleen maar hoge eisen aan een lipstick haha. 

Ja het is een heftige look, maar ik vind hem zo gaaf. Ik vind hem perfect voor Koningsdag. Echt ik vind het nog steeds zo raar om Koningsdag te zeggen in plaats van Koninginnendag. 
Ja ik ben helemaal in mijn nopjes. Mijn haar maak ik trouwens een beetje wild, en dan dat jurkje eronder ik vind het een top outfit. Uiteraard ga je ook nog een foto zien, waar ik mijn gehele look draag. 
Wat vinden jullie van deze look? En weet jij al wat jij voor look ga maken met Koningsdag?
Liefs x

24 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge