13 mei 2014

Vandaag heb ik weer een FOTD voor je. Ik laat je hierin zien welke producten ik heb gebruikt voor mijn volledige look. Eigenlijk hoort nu het zonnetje heerlijk te schijnen, vandaar de titel i love the spring. En op basis van mijn titel heb ik een vrolijke look gemaakt, met opvallende maar draagbare kleuren. Hieronder kan je alvast een voorproefje zien. 
Benieuwd hoe mijn look verder is geworden, en welke producten ik heb gebruikt?
Lees dan maar snel verder.

In mijn shoplog van afgelopen vrijdag, kon je al zien dat ik een paar felle oogpotloden heb gekocht van Essence. Met een mooie groen/blauwe heb ik er een look mee gemaakt. Alleen zie ik net dat ik vergeten ben om van de potlood een foto te maken. Maar met dit weer komt die potlood wel vaker terug in mijn looks. 
Alle producten die je hierboven ziet, heb ik gebruikt voor mijn look. Bijna elke dag gebruik ik tegenwoordig mijn blush van W7. Momenteel is dit mijn favoriete blush.
De producten die je hierboven ziet, heb ik gebruikt voor mijn gezicht. Als basis gebruik ik altijd de primer van Essence. En mijn foundation is van Maybelline. Mijn concealer is van Catrice, net zoals mijn camouflage cream. Tegenwoordig gebruik ik de compact powder van Essence, die is matterend is. En zoals ik net al zei is mijn blush van W7.
Mijn wenkbrauwen teken ik altijd bij met het wenkbrauw kitje van Catrice. Omdat ik vrij donkere wenkbrauwen heb, gebruik ik altijd de donkerste kleur.
Sinds een paar weken gebruik ik de Prime And Fine eyeshadow base van Catrice. Ik was gewoon toe aan een nieuw product. Binnenkort komt hier een battle over, want welke is nou eigenlijk beter? Van de bovenste rij van mijn Aqua palette heb ik de linkse kleur gebruikt, en de groenachtige kleur. Deze kleuren heb ik met elkaar vermengd. Van de onderste rij heb ik de gele en de gouden kleur gebruikt. Ook die heb ik met elkaar vermengd. Ik heb een eyeliner van Essence en een mascara van Catrice gebruikt. 

Op mijn lippen zit de prachtige zacht roze kleur Please Me. Deze lipstick is van MAC, en die heb ik al een tijdje in mijn stash zitten.
En dit is de look geworden. Mijn ooglook is eigenlijk heel erg makkelijk. Want ik heb maar een paar kleurtjes gebruikt. Voor meer diepte heb ik een beetje zwart gebruikt, maar that’s it. Doordat ik een blauwachtige oogpotlood heb gebruikt, lijkt het gelijk een felle look. Maar de oogpotlood kan je natuurlijk ook weghalen. De ketting die je trouwens ziet, is van Ebay. 
Je ziet hier de ooglook van dichtbij. Ik had een klein beetje zwarte oogschaduw gebruikt, zoals je kan zien. Ik heb expres een heel dun lijntje gemaakt met mijn eyeliner, want ik wou graag een vrolijke look maken.

Het oogpotlood heb ik op mijn waterlijn gedaan, en onder mijn waterlijn. Als je niet van die felle kleurtjes ben, kan je het oogpotlood natuurlijk ook weglaten. Ik heb dat niet gedaan, ik hou wel van dat felle.

Op mijn wangen heb mijn favoriete blush van W7 zitten. Deze blush gebruik ik tegenwoordig elke dag, want het is een perfect kleurtje dat je goed kan opbouwen. Het pigment is geweldig, en de kleur. Tja daar ben ik helemaal verliefd op. Ik heb de blush subtiel aangebracht, zodat het het toch nog subtiel blijft.
Op mijn lippen heb ik de prachtige lipstick Please Me op van MAC. Het is en blijft een heel mooi kleurtje. Het fijne aan deze lipstick is dat hij mat is. Hij blijft echt heel lang zitten. Doordat het een licht oudroze kleurtje is, is het perfect voor bij mijn ooglook.

Het is dus een leuke maar simpele look geworden. Deze look maak ik ook gerust in de ochtend, want ik ben er in principe zo mee klaar. Door mijn oogpotlood geeft het de look net wat extra’s.
Wat vinden jullie van deze vrolijke lente look? 
liefs x

51 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge