9 september 2014

Laatst had ik weer een uitstapje naar de Kruidvat gemaakt. Het lukt me bijna nooit om met lege handen die winkel uit te lopen zo erg! Deze keer heb ik dus ook weer eens wat meegenomen. Één van deze producten was het Hello Autumn palette van Essence. Ik heb het palette met de bruintinten meegenomen. Vandaag heb ik er een review over en ik heb er een look bijgemaakt. Benieuwd wat ik van het palette vind? Lees dan snel verder 🙂

Essence Hello Autumn Palette
Toen ik bij het Essence schap de nieuwe LE producten zag staan, twijfelde ik geen moment en gooide ik het palette in mijn winkelmandje. Het palette sprak me gelijk aan door het leuke uiterlijk. De kleuren geven me ook een herfstgevoel. 
Wanneer ik het doosje openmaak zie ik gelijk een rij met hele mooie kleurtjes. Echt van die herfstkleurtjes zijn het. Ik vind dat Essence de kleuren goed heeft uitgekozen. Van licht naar donker gaat het.
Helaas hebben de kleuren geen namen, dus ik noem ze wel nummer 1 t/m 6 haha. De swatches zien er ook prima uit. Er zitten mooie highlighters tussen. Alleen de donkerste kleur had van mij wel wat donkerder gemogen. De pigmentatie is goed en de kleuren zijn fijn om mee te werken. Hier ben ik dus helemaal tevreden over. Voor € 3,89 kan je hem tot half oktober halen bij de Kruidvat.
FOTD
Uiteraard heb ik met dit palette een look gemaakt. Ik laat dat door middel van een FOTD zien en de producten die ik ook heb gebruikt.
Deze producten gebruik ik eigenlijk standaard voor mijn gezicht haha.
Voor de look heb ik gebruik gemaakt van het Hello Autumn palette van Essence natuurlijk, primer van Catrice, eyeliner van Essence en een mascara van Essence.
Deze lipstick van Essence heb ik ook laatst gekocht. Ik ga nog niet vertellen welke het is, want hij komt volgende week op mijn blog hihi. Het is in ieder geval een prachtige lipstick, echt een herfstkleurtje.
Ik heb mijn blush van Flormar gebruikt in combinatie met een highlighter van ELF.
Voor mijn look heb ik gebruik gemaakt van de donkerste kleur, de lichtste kleur en de derde kleur. Dit heb ik met elkaar geblend, waardoor het uiteindelijk deze look is geworden. 
Deze look is perfect school of naar je werk. Als je de lipstick te donker vind kan je altijd gaan voor een lichtere lipstick. Persoonlijk vind ik dit mooi zo. Een lichte ooglook gecombineerd met een donkere lipstick. 
Van dichtbij zie je de look beter.
Full-face ziet de look er zo uit. Ik heb trouwens ook mijn haar geverfd. Het is nu wat meer herfstproof en was echt toe aan een ander kleurtje hihi.
Wat vind jij van deze look? 
liefs x

22 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge