14 oktober 2014

Zondagavond ging ik gezellig met een lief vriendinnetje een hapje eten. We hadden echt zin in pizza, dus gingen we in Gorinchem lekker pizza eten. Ik wou al heel lang weer mijn groene jurkje aan en daar wou ik ook graag mijn look aan aanpassen. Ik koos voor een groene look met paars/bruin tinten. Ben je benieuwd hoe ik de look gemaakt hebt? 
Lees dan snel verder.

Hierboven kan je zien welke producten ik allemaal hebt gebruikt. Ik heb het Garden Of Eden palette van Sleek gebruikt voor mijn look.Van de bovenste rij heb ik de eerste kleur gebruikt in mijn ooghoeken, de vierde kleur aan de buitenkant van mijn ooglid gecombineerd met de vijfde kleur. Van de onderste rij heb ik de eerste kleur gebruikt in mijn crease en de vijfde kleur heb ik gebruikt als groen kleurtje. Op mijn lippen heb ik een MAC lipstick met de naam Brave op. De blush is van Flormar.
Mijn ogen zijn groen met paars/bruintinten zoals je kunt zien. Ik heb geen eyeliner op en maar een klein beetje mascara. De kleuren die ik op mijn ooglid heb gebruikt, kan je ook aan de onderkant van mijn oog vinden.
De blush van Flormar geeft een natuurlijk effect. Ben dol op dit product.
Op mijn lippen heb ik Brave van MAC op. Onder deze lipstick heb ik eerst een lipbalsem opgedaan, omdat mijn lippen aardig droog waren. 
Zoals je kunt zien combineert mijn look heel goed met mijn groene jurkje. Ik ben dol op deze combinatie. Het jurkje is van de H&M en draag ik best vaak. Onder het jurkje had ik mijn leren laarzen aangedaan.
Het is een draagbare look geworden, die zelfs wat rustig overkomt. Omdat ik mijn lippen rustig heb gehouden is het geen look die heel erg opvalt. 
Wat vind jij van deze look? 
liefs x

22 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge