5 augustus 2014

De afgelopen tijd ben ik helemaal  in to the  smokey eyes. Ik vind het prachtig wat je met een paar kleuren kan bereiken. Je kan voor een heftige smokey gaan, maar ook voor een nude smokey. De komende weken laat ik een aantal verschillende smokey eyes zien. Van heel licht tot lekker extreem. Vandaag heb ik een blauwe smokey eye gemaakt. Gecombineerd met de baby blauwe kleur uit mijn MAC Palette.
Ben je benieuwd welke producten ik gebruikt hebt voor deze look? Kijk dan zeker verder.

Gezicht
Voor mijn gezicht heb ik gebruikt gemaakt van mijn standaard foundation, concealer van Catrice, poeder van MAC, blush van Flormar en mijn gezichtsprimer van MUA.
Ogen/wenkbrauwen
Voor mijn wenkbrauwen maak ik standaard gebruik van mijn wenkbrauwkitje van Catrice. Het palette van MUA en het palette van MAC heb ik gebruikt om mijn look te maken. Op de tweede foto van onder heb ik de onderste rij van MUA gebruikt en de twee kleuren van MAC. Ook heb ik een zwart oogpotlood gebruikt van Essence en mijn mascara is ook van Essence.
Mijn blush van Flormar is een prachtige soort van bruine blush. Vooral met zo’n leuk vind ik deze blush er perfect bij passen.
De lipstick die ik op heb is van MAC en heet Please Me. Met drukke looks vind ik zo’n lipstick er mooi bij passen.
Van veraf ziet de look er zo uit. De bruine kleur heb ik in mijn crease gebruikt, de zwarte en blauwe kleur van het MUA palette heb ik gemengd met elkaar. Dit heb ik ook onder mijn oog gedaan.
En van dichtbij zo. Ik vind het een mooie smokey eye, vooral de lichte blauwe kleur maakt het geheel echt af.
Ondanks dat het een smokey eye is, vind ik de look alsnog geschikt voor zowel overdag als s’avonds.

Zo ziet de look er in zijn geheel uit. Toevallig ging ik die avond uiteten, dus de look paste er perfect bij. Heb er ook leuke complimenten over gekregen, dat is altijd leuk om te horen.

Met zulke looks ga ik steeds minder snel voor eyeliner, terwijl ik dat eerst echt altijd op had. Maar het hoeft eigenlijk niet altijd als je zo’n look hebt gemaakt.
Op de linkse foto zie je mij helemaal naturel, zelfs mijn haar heb ik niet gedaan. Op de rechtse foto heb ik alles gedaan. Vind het altijd zo leuk om te zien wat make-up met je gezicht kan doen.
Wat vind jij van deze look? Zou je hem zelf ook willen maken?
liefs x

20 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge