19 december 2013

Vanavond heb ik voor jullie weer een eyelook. Ik moest vanavond werken dus heb ik gekozen voor een rustiger eyelook. Een tijdje geleden had ik een eyelook gemaakt van mijn gouden metal oogschaduw van Essence, deze keer is mijn zwarte aan de beurt. Ik heb vandaag een rustige maar toch mooie ooglook voor jullie gemaakt. Het is net geen smokey – eye. 

Per foto leg ik uit wat ik gedaan heb. Het is eigenlijk heel simpel om te maken, ik deed er ongeveer 10 minuten / 15 minuten over. Dat is natuurlijk ideaal als je snel weg moet en je wilt wel een mooie eyelook creëren. 

Lees verder om mijn eyelook te bekijken.


Voor de basis heb ik gekozen voor de witte oogschaduw van de Feathers and Pearls collectie van Catrice. De zwarte Esence metal glam eyeshadow heb ik alleen op mijn ooglid gebruikt. Met een kwastje heb ik de grijze oogschaduw gebruikt en heb een lijntje getrokken op mijn ooglid tegen mijn bot aan. Op deze manier maak je je eyelook toch net wat leuker.

 Op de eerste foto heb ik geen make-up op mijn ogen zitten. Op de tweede foto zie je dat ik de witte oogschaduw als basis heb gebruikt tot onder mijn wenkbrauwen. 
Zoals je ziet geeft de zwarte oogschaduw veel pigment af, heb dus totaal geen spijt van mijn aankoop! Ik heb de oogschaduw aangebracht met een dikker kwastje en soort van gepoederd op mijn ooglid. Ik heb expres wat ruimte overgelaten want daar moet nog een grijze oogschaduw bij tot aan mijn bot.
Zoals ik net al zei wou ik wat ruimte overlaten om de grijze oogschaduw aan te brengen. Dit heb ik gedaan tot aan mijn bot zoals je kan zien. Ik heb expres een iets lichtere grijze kleur gebruikt zodat het effect niet te heftig wordt.

Tot slot heb ik eyeliner en mijn mascara opgedaan en wat witte oogschaduw in de hoekjes van mijn ogen gedaan zodat mijn ogen er iets meer uitspringen. Ook heb ik met een dun kwastje grijze oogschaduw onder mijn ogen aangebracht zodat ik geen oogpotlood hoeft te gebruiken.
Wat vinden jullie van deze eyelook? 
xxx

10 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge