31 december 2013

Hallo allemaal.
Vandaag is het dan eindelijk zo ver.. Oudejaarsdag!
Zomenteen komt er een stel bij ons eten (vrienden van mij en Menno), onder het genot van een lekker wijntje/biertje. Natuurlijk wou ik vandaag een hele mooie look maken. En dat is gelukt! Vannacht gaan we namelijk naar een oud en nieuw feest bij ons in de buurt, ik heb er heel veel zin in!

Maar nu even over mijn eyelook. Ik heb gisteren een nieuw shirtje gekocht, en daar wou ik mijn ooglook aan aanpassen. Het is blauw geworden. 

Kijken jullie mee?

Allereerst  ben ik begonnen met mijn eyeshadow base, want zo blijft mijn oogschaduw lang zitten. Toen heb ik witte oogschaduw als basis op mijn gehele oog gedaan zoals jullie kunnen zien.

  Vervolgens heb ik de donkerblauwe kleur gebruikt van mijn nieuwe palette van de Primarkt. Dit heb ik alleen op mijn ooglid gedaan.
 Toen heb ik mijn oogschaduw van de Action erbij gepakt, en heb daar de lichtblauwe kleur van gebruikt. Dit heb ik halverwege mijn ooglid tot aan de buitenkant van mijn oog gebruikt zoals jullie kunnen zien.
Vervolgens heb ik mijn palette van Catrice erbij gepakt, en heb ik de donkergrijze kleur gebruikt om een dun randje te maken. 
 Met mijn eyeliner heb ik een wing gemaakt en zoals jullie kunnen zien is die goed gelukt.
Nog een beetje mascara en tadaaa dan heb je deze eyelook gemaakt.
De donkerblauwe kleur heb ik gebruikt.

Wat vinden jullie van deze ooglook?
liefs

1 reactie

Laat een reactie achter

CommentLuv badge