12 maart 2015

Ik heb een best druk leven. Ik werk zo’n vijf dagen in de week op onregelmatige tijden, ik blog met heeeel veel plezier, maak YouTube video’s. Daarnaast heb ik ook nog een sociaal leven en wil ik zo nu en dan eens lekker niks doen en ontspannen. Doordat ik het soms erg druk heb, kan ik door de stress en drukte rode vlekjes in mijn gezicht krijgen. Zou de Anti Redness Primer van de Etos ervoor zorgen dat mijn vlekjes niet te zien zijn? 

Als ik ergens een hekel aan heb, is dat wel aan de rode vlekjes in mijn gezicht. Ik heb het gelukkig niet continu, maar wanneer ik het druk heb of het is weer de leukste tijd van de maand, kan ik er last van hebben. 
Toen ik de Anti Redness Primer van de Etos zag, werd ik er erg nieuwsgierig naar. Tijd om hem eens uitgebreid te testen.
De verpakking is simpel en je ziet de substantie door het potje heen. 
Wat ik wel heel fijn vind is dat de primer in een pompje zit. Dit werkt veel fijner is ook nog eens hygiënisch.
Als ik op het pompje druk zie ik deze groene substantie. Het voelt een beetje apart aan. In ieder geval is het geen waterige substantie. Het is juist wat dikker. Wanneer ik het uitsmeer laat het soort van een groene waas achter. Ben benieuwd of dat ook te zien is op mijn gezicht.
Hier heb ik helemaal geen makeup op. Ik heb hier en daar wat roodheid in mijn gezicht.
Dan breng ik een paar streepjes aan op mijn gezicht.
Eenmaal uitgesmeerd merk ik toch dat er een groene waas op mijn gezicht zit. Hier zie je de voor en na foto’s.
Als ik eenmaal de rest van mijn make-up heb aangebracht, valt het allemaal reuze mee en zie je bijna niks meer van het groene effect. Mijn rode plekjes zijn zo goed als verdwenen. Dit product is zeker fijn in gebruik. Wel merk ik dat ik er niet teveel van moet gebruiken, anders zie je wel goed een groene waas.
Dit product is bij de Etos te koop voor €5,99
Wat vind jij van een groene primer?
liefs 

15 reacties

  12 maart 2015

  Hele duidelijke en fijne review! Goed dat je ook aangeeft dat je er zeker niet te veel van moet gebruiken, een groene waas wil natuurlijk niemand!  12 maart 2015

  Ik weet het nooit zo met groene primers;) Ik vind wel dat je er uiteindelijk niets meer van ziet, dus dat effect is mooi!  12 maart 2015

  ik was niet zo van dit product maar nu toch wel looking good girl!  12 maart 2015

  Ik heb ook eens zo'n groene primer gebruikt en ik ws er niet zo'n fan van. Bij jou vind ik het wel erg mooi want je ziet het niet meer! De laatste foto sta je erg mooi op! En je lipkleur! Wat een beauty<3  12 maart 2015

  hij klinkt opzich best goed, zou alleen zelf ook bang voor zijn voor de groene waas  12 maart 2015

  Ik heb er slechtere dingen over gelezen, maar bij jou is het resultaat wel goed!  12 maart 2015

  Ik kende dit product nog niet wel fijn dat je rode plekjes er minder door worden, goede review.  12 maart 2015

  Dit klinkt best fijn! Ik heb eigenlijk altijd wel wat roodheden in mijn gezicht helaas!  12 maart 2015

  Leuke review, hier was ik al benieuwd naar! Ik wil hem zeker proberen 🙂  12 maart 2015

  Ik twijfel nog een beetje!  12 maart 2015

  Klinkt fijn & ik vind het resultaat er goed uitzien 🙂
  X  12 maart 2015

  ziet er goed uit, maar wel jammer van die groene waas. Dit had natuurlijk het perfecte product kunnen zijn voor iedereen met een huid die snel wat roder of gevoeliger is. (zoals de mijne!)
  Ik ben echt al super lang op zoek naar een product dat mijn huid minder rood laat lijken. Foundations zijn voor mij vaak te donker, en ook heb ik regelmatig het probleem dat concealer, dagcrème of zelfs foundation op mijn huis groen, grijzig uitslaat, omdat zo'n product dan niet goed reageert op de roodheid in mijn huid (denk ik)
  Heb je misschien tips? hihi

  xx  12 maart 2015

  Ik heb een tijdje een groene primer gebruikt maar merkte toch dat het niet helemaal geschikt was. Ik heb een gele ondertoon dus misschien daarom dat het niet zo mooi eruit zag. Het effect ziet er mooi uit bij jou. Ik ben over het algemeen best te spreken over al de primers van Etos, ze voelen al zo fijn aan!  14 maart 2015

  ziet er goed uit ♥ zelf gebruik ik een groene coverstick van de nyc xx  14 maart 2015

  In het begin dacht ik huh groen haha. Maar het resultaat ziet er goed uit!Laat een reactie achter

CommentLuv badge