25 augustus 2015

Essie is mijn favoriete nagellakmerk. En dat is ook niet zo heel gek, want de kwaliteit is heel goed en ze hebben veel verschillende kleurtjes. Essie Watermelon heb ik al een tijdje in mijn bezit, maar ik kwam erachter dat ik er nog nooit een review over heb geschreven. Daar is verandering in gekomen, want vandaag stel ik je voor aan Essie Watermelon.

Essie Watermelon is een felroze kleur, precies waar ik dol op ben. Watermelon deed mij gelijk denken aan de zomer en ik word gewoon heel vrolijk door dit kleurtje.
Het kwastje is heel fijn om mee te lakken. Ik kan er goed mijn nagels mee lakken. De kwastjes van Essie vind ik sowieso altijd heel prettig om mee te werken.
Aaaah kijk nou eens wat een tof kleurtje dit is! 
Ik heb twee laagjes gebruikt, maar dat is puur omdat ik dat altijd al doe. Met één laagje dekt hij al heel mooi. Maar met twee laagjes vind ik het effect het mooiste.
Essie Watermelon blijft ongeveer vier a vijf dagen mooi zitten. Daarna gaat hij een beetje chippen. Dat is ook nog een reden waarom ik zo dol ben op Essie. De houdbaarheid is gewoon goed.
Dit lakje van Essie kost ongeveer € 9,99 en ik heb hem gekocht bij de Etos. 
Wat vind jij van dit lakje?
liefs

7 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge