19 juni 2015

Zo heb je bijna nooit een nagellak review op je blog en nu is het de tweede keer in twee weken. Ik heb nu eindelijk tijd om nagellak te dragen en op deze manier kan ik al mijn Essie nagellakjes vaak gaan dragen. Urban Jungle is bijvoorbeeld een prachtig lakje die ik met korting heb gekocht en vandaag laat ik zien hoe mooi hij wel niet is.

Om eerlijk te zijn heb ik geen idee uit welke collectie Urban Jungle komt, maar dat maakt niet uit. Het gaat om het lakje en die is echt heel mooi.
Het uiterlijk van de nagellakjes van Essie vind ik er altijd strak uitzien. Niet teveel gedoe eromheen, maar gewoon een strak lakje met witte letters.
Ik heb gekozen voor Urban Jungle omdat de kleur mij aansprak. De kleur is namelijk een beetje wit, parelmoer, paarsachtig. Het is een kleur die moeilijk is om te omschrijven, maar oh zo mooi.
Het kwastje is zoals we gewend zijn van Essie heel fijn. Het kwastje heeft namelijk de perfecte grootte, om je nagels mooi mee te lakken. De kleur is zoals ik net al zei heel mooi en bijzonder.
Normaal gesproken ben ik meer van de felle lakjes, maar dit lakje is zo bijzonder, dat ik hem gewoon moest kopen. 
Urban Jungle heb ik afgelopen dinsdag opgedaan en nu drie dagen later heb ik nog steeds geen chip. Van Essie ben ik dit gewend en daarom betaal ik ook graag voor deze lakjes. Ik heb voor Urban Jungle ongeveer € 5,00 betaald en normaal gesproken kosten de lakjes rond de € 10,00 en dat is het geld absoluut waard.
Ben jij al bekend met Urban Jungle?

13 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge