13 februari 2014

Nieuw Essie lakje

Vorige week heb ik dan eindelijk mijn eerste twee Essie lakjes gekocht. Ik had er 30% korting op bij de Etos, en waren nu € 7,00 ongeveer. Valt mee dus. Ik vond het altijd heel duur € 10,00 voor een nagellak, maar nu snap ik waarom. Het is gewoon een geweldige nagellak! 
Benieuwd waarom? Kijk dan snel mee!

Mijn eerste Essie nagellak


Ik wou al een tijdje een Essie nagellak, maar ik vond ze altijd best wel prijzig voor een nagellak. Ik gebruikte altijd de nagellak van Catrice, lekker goedkoop en fijne lakjes. Totdat ik een aanbieding zag bij de Etos dat sommige lakjes 30% waren. Ik heb toen gekozen uit twee lakjes. Parka Perfect 284 heet het ene lakje en de ander komen jullie volgende week tegen op mijn blog. Dit is een zacht kleurige blauw. Prachtig vind ik hem! 
Toen ik mijn nagels ging lakken verbaasde ik mij erover hoe fijn dit lakje is. Hij dekt goed en het kwastje is fijn om mee te lakken.
Het kwastje

Zoals ik net al zei is het kwastje heel fijn om mee te werken. Hij lakt fijn, en dat vind ik best belangrijk.


De kleur

Zoals ik net al zei heb ik gekozen voor een zachte kleur blauw. Ik heb al zoveel lakjes in mijn stash zitten, dat dit een mooie aanvulling was. Hij dekt ook heel goed en blijft lang zitten. Ik heb hem drie dagen opgehad, en er was nog geen stukje van af. Hij had nog best wel langer kunnen blijven zitten, maar wou weer een ander lakje op. Ik heb hier twee laagjes opgedaan en je ziet dat het er mooi op zit.

Wat vinden jullie van deze kleur? En hebben jullie ook een Essie nagellak in je stash zitten?
liefs x

23 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge