24 oktober 2014

Toen ik alweer een tijdje geleden voor het Essie schap stond en een keuze moest maken tussen al die prachtige lakjes, viel mijn oog op Sand Tropez. Al een tijdje had ik zo’n kleur in mijn gedachten, toen ik hem dan ook gevonden had, was ik zo blij als een klein kind in een snoepwinkel. En nu wil ik jullie graag meer vertellen over Sand Tropez, kijk je gezellig mee?

Sand Tropez is een mooie nude kleur. Hij heeft wel iets weg van een taupe kleur. Hoe dan ook dit lakje past bij vrijwel elke outfit. Ik vind de vormgeving van het lakje simpel maar leuk. Het heeft iets vind ik.

Op de dop zelf staat hoe de kleur heet. Het is met een stickertje opgeplakt. Volgens mij lukte het niet zo goed, want hij zit er scheef op haha.
Het kwastje vind ik heerlijk om mee te werken. Hij is niet te groot, maar zeker ook niet te klein. Nee voor mij is hij precies goed.
Sand Tropez heb ik in twee laagjes aangebracht op mijn nagels. Hij dekt heel goed, daar ben ik echt blij mee. Ik heb korte nagels helaas, dat komt door het werken jammer genoeg. In het potje komt hij vrijwel goed overheen als met de kleur op mijn nagels.
Het lakje heb ik vier dagen opgehad en alleen bij mijn duim zat een chip. Na die vier dagen heb ik weer een ander kleurtje opgedaan, maar ik ben sowieso altijd goed te spreken over de houdbaarheid van de lakjes van Essie. Het lakje kost ongeveer €9,99 en is verkrijgbaar bij onder andere de Etos. 
Wat vinden jullie van dit mooie kleurtje?
liefs x

22 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge