3 november 2015

Als het om nagellak gaat, blijf ik een diehard fan van Essie. Dit merk heeft een groot assortiment waar je uit kan kiezen, de kwaliteit is top en het belangrijkste is dat de nagellak lang blijft zitten. In de herfst en in de winter, dus de koude maanden draag ik graag rood. Niet alleen op mijn lippen draag ik rood, maar ook op mijn nagels. Vandaag laat ik mijn favoriete nagellak zien met de naam Russian Roulette van Essie.

Het flesje is zoals we gewend zijn van Essie, strak maar stijlvol. Je ziet gelijk welke kleur je te pakken hebt en de namen blijf ik leuk vinden. Deze rode kleur heet Russian Roulette en is een mooie helder rode kleur. Zo’n rode tint had ik nog niet in mijn stash zitten, daarom moest ik dit lakje wel hebben van Essie.

Één van de voordelen van Essie zijn hun kwastjes. De lakjes lakken namelijk heel fijn en het kwastje is precies breed genoeg voor mijn nagels.

Ik ben verliefd op deze prachtige rode kleur. Hij dekt eigenlijk al in één laagje, maar ik vind het fijn als ik twee laagjes op mijn nagels heb zitten.

Rood op mijn nagels vind ik sowieso heel mooi en ik geef toe dat ik aardig wat rode lakjes heb. Maar een helder rode kleur had ik nog niet. Russian Roulette is een groot favoriet van mij geworden en ik pak hem er regelmatig bij. Hij blijft bij ongeveer vier dagen mooi zitten en dan begint hij te chippen.

Essie Russian Roulette kost € 9,99 en is onder andere te koop bij de Etos.

Wat vind jij van dit prachtige lakje?

7 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge