5 maart 2015

Mijn favoriete merk op het gebied van nagellak is Essie. Ik ben dol op het merk en de kleurtjes. De lakjes blijven lang zitten en de dekking is goed. Mijn nieuwste aanwinst is Jump In My Jumpsuit. Een leuke naam voor een prachtige nagellak. 

Jump In My Jumpsuit is een limited nagellak uit de wintercollectie van 2014. Een tijdje terug zag ik hem nog in de schappen liggen en twijfelde geen moment en nam hem mee naar huis. 
De vormgeving vind ik er altijd heel leuk en speelse uitzien. Je hebt echt het gevoel dat je een wat luxere lak in je collectie hebt liggen. Het kwastje is heel fijn om mee te lakken en brengt totaal niet streperig aan.
Over de kleur kan ik alleen maar wauw zeggen. In het potje lijkt hij donker roze, maar op mijn nagels heeft hij meer weg van rood met een roze gloed eroverheen. Ja ik ben verkocht het is een plaatje om te zien. 
Met één laagje dekt hij eigenlijk al vrij goed, maar ik vind twee laagjes er toch mooier uitzien. 
De houdbaarheid is zoals ik gewend ben van Essie goed. Ik heb hem er vier dagen opgehad en toen moest ik hem eraf halen. Ik heb hem nog niet langer kunnen testen ivm mijn werk, maar de kwaliteit van Essie is vrijwel altijd goed.
Op deze foto zie je dat de kleur rood is met een roze gloed eroverheen. Love it!  Yay wat ben ik blij met Jump In My Jumpsuit, hij kost € 9,99 en ik heb hem gekocht bij de Etos. 
Wat vind jij van dit prachtige kleurtje?
liefs 

14 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge