24 december 2015

Als het om nagellak gaat, dan is Essie mijn favoriete merk. Van al mijn nagellakjes zijn de meeste daarvan van Essie. De kwaliteit is goed, blijft een aantal dagen mooi zitten en het assortiment is groot. Sinds ik Essie heb ontdekt heb ik al een mooie stash opgebouwd. Er ontbrak alleen een mooie donkerrode kleur. Gelukkig kwam ik Bordeaux tegen en ging deze mooi met mij mee naar huis.

Whieee, wat ben ik blij met deze kleur zeg! Donkerrood ik hou ervan! Dit kleurtje ga ik sowieso dragen met de feestdagen, want het is een plaatje om te zien.
Het kwastje is zoals we gewend zijn van Essie. Hij is perfect om je nagels mooi mee te lakken.
Na één laagje zag ik dat de dekking al heel goed was, maar ik ben gewend aan twee laagjes dus ging er nog een laagje overheen. Met dat extra laagje zag ik pas hoe intens de kleur is. 
Op de foto’s lijkt de kleur ietsjes lichter dan dat hij in werkelijkheid is. Want de kleur doet zeker te weten zijn naam eer aan. De kleur blijft met topcoat ongeveer drie a vier dagen mooi zitten. Tenzij je heel actief bent met je handen, gaat de nagellak eerder chippen. Ben je nou voorzichtig met je handen, dan zou de kleur zelfs nog wel vijf dagen mooi blijven zitten. Ik ben vrij onhandig en stoot mijn handen regelmatig. Het was bij mij een wonder dat de nagellak drie a vier dagen mooi bleef zitten. 
Ik heb gekocht bij de Etos en kost € 9,95. Hij kost ongeveer 10 euro maar dat heb ik er graag voor over. Ik heb liever drie Essie lakjes dan 10 lakjes van Catrice of Essence. Puur vanwege de kwaliteit, dat hij fijn lakt en het grote assortiment. De teller staat momenteel op 15 en binnenkort laat ik ook mijn Essie stash op mijn blog zien.
Hoeveel Essie lakjes heb jij?

6 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge