3 oktober 2014

Wauw het is alweer een hele tijd geleden dat ik een nagellak liet zien op mijn blog, terwijl ik zulke mooie kleurtjes hebt gekocht de laatste tijd. Vandaag wil ik het hebben over het prachtige herfstlakje All Tied Up van Essie. Als je niet van hele donkere kleurtjes houdt, dan is deze misschien wel ideaal voor jou. 
Kijk je mee naar de kleur van dit prachtige lakje?

Toen ik All Tied Up zag in de winkel, twijfelde ik geen moment en nam hem gelijk mee. Het is een heel mooi kleurtje was ik perfect vind voor in herfst. Er zitten klein gouden shimmers in waardoor ik hem zo mooi vind. Zo in het potje heeft de kleur wat weg van bruin, hij doet me denken aan Velvet Teddy.

Het kwastje is zoals gewoonlijk goed. Ik vind dat de lakjes van Essie heel fijn lakken.
Excuses voor mijn nagels, ben geen expert in het lakken van mijn nagels. En mijn nagels zijn vrij kort, door het werken bij de Mac Donalds. Wanneer het kleurtje op mijn nagels zit, ziet het eruit als een mooi bruin kleurtje. Persoonlijk vind ik dit een kleurtje dat goed bij de herfst past, maar wil ook nog echt een heel donker kleurtje hebben.
Ik heb nog niet getest hoelang hij op mijn nagels blijft zitten, aangezien ik geen nagellak op mag bij de Mac Donalds. Maar reken er maar op dat hij zeker vier dagen mooi blijft zitten, tenminste dat is bij mij vaak het geval. In sommige gevallen blijft hij zelfs nog langer mooi zitten.
All Tied Up kost € 10,00 en ik heb hem gekocht bij de Etos. Wat vind jij van dit kleurtje? 
liefs x

21 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge