24 maart 2014

Esprit is een winkel waar ik graag online aan het rondsnuffelen bent, want ze hebben altijd wel wat leuks in een collectie zitten. Zo ben een aantal items tegengekomen die ik echt graag wil hebben. De jurkjes van Esprit zien er vaak heel leuk uit, en de kwaliteit is ook goed. Zelf heb ik 3 jurkjes van Esprit in mijn kast hangen. 

Ze hebben niet alleen maar jurkjes in hun collecties hangen, maar nog veel meer. Vandaag heb ik voor jullie een wishlist gemaakt met veel leuke lente items. Deze items komen van de Esprit Webshop.
Kijken jullie mee naar mijn wishlist?

Accessoires

Ik ben iemand die heel erg kan genieten van accessoires, en dan vooral van tassen en sieraden. Hieronder kan je twee tassen zien die ik echt onwijs leuk vindt. De bruine voor erbij, en het kleine schattige groene tasje is echt een lente tasje.

Ik ben echt dol op sieraden, en toen ik deze sieraden zag staan voegde ik ze gelijk aan mijn wishlist toe. Ook dit prachtige horloge wil ik graag hebben.

Kleding
Ik heb altijd een lichte obsessie gehad voor jurkjes. Zodra de zon begint te schijnen en het lekker weer wordt, zul je mij voornamelijk in jurkjes zien. Daarom heb ik twee super leuke jurkjes opgezocht.
Als het nog een beetje frisjes is buiten, kan je een leuke lente jas aantrekken. Al een tijdje ben ik op zoek naar een leuke lente jas en ik heb inspiratie op gedaan bij Esprit.

Ik heb ook nog een paar outfit inspiratie foto’s van jullie. Deze komen ook uit de webshop van Esprit. Ik vind het heerlijk om naar zulke outfits te kijken, en inspiratie op te doen. De outfits die ik hieronder heb geselecteerd zijn echt lente items. Zachte pastel kleurtjes i love it.

Ook al zijn de eerste tekenen van de lente al te zien, ik verlang nu nog meer naar het echte mooie weer. Lekker op een strandje liggen, drankjes drinken in de zon. Heerlijk. 

Wat vinden jullie van mijn wishlist? 

liefs x

23 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge