15 april 2015

Wauw ik werd vanochtend wakker en de zon scheen heerlijk naar binnen. Het belooft vandaag een prachtige dag te worden met veel zon, love it. Vandaag ga ik samen met mijn lieve vriendinnetje Rachel een dagje naar Utrecht. In het artikel van vandaag vertel ik je alles over deze Smudge Pot van ELF.

ELF verkoopt goedkope make-up die ook nog eens kwaliteit bevat. Toen ik voor de eerste keer make-up kocht van ELF was ik er gelijk heel enthousiast over. Een tijdje geleden alweer ontving ik een super leuk pakketje van ELF, waaronder deze Smudge Pot. 
De Smuge Pots komen uit de basis ELF lijn. Dit is de goedkoopste lijn van ELF met witte verpakkingen. De vormgeving is simpel maar leuk! Omdat het potje doorzichtig is, weet je gelijk welke kleur je hebt. 
Ik heb gekozen voor de kleur Back To Basics. Dit is een bruine kleur met een gouden glans erin. Je kunt deze Smudge Pot gebruiken als oogschaduw, eyeliner en zelfs als oogschaduwbasis. 
De Smudge Pots beloven lang te zitten en hebben een zachte gel textuur. Als ik denk aan oogschaduw in gel vorm, denk ik gelijk dat ze in de lijntjes gaan zitten gedurende dag. Dat gaan we natuurlijk uittesten. 
De swatch ziet er al goed uit. Het is een lichtbruine kleur met een gouden glans eroverheen. Zulke kleurtjes vind ik altijd heel erg mooi.
Op mijn ooglid is de kleur een stuk lichter. Het is een bijzondere kleur. Ik heb hem hier om eerlijk te zijn een klein beetje aangebracht en het effect is nu al mooi.
Met mijn ogen dicht ziet de kleur er zo uit. Ik heb hem wel goed geblend met mijn poeder oogschaduw. Het effect is mooi om te zien.
En zo ziet de look er full-face uit. 
Ik ben heel erg tevreden over deze Smudge Pot. Al moet ik wel zeggen, wanneer ik aan het eind van de middag in de spiegel kijk, is de Smudge Pot wel iets in mijn lijntjes getrokken. Je zou er voor de zekerheid nog een extra basis onder kunnen doen. Wanneer je de Smudge Pot als basis wilt gebruiken, dan zou dat ook zeker kunnen. Ik heb hem hier opgedaan zonder basis. 
De Smudge Pot kost € 2,50 en ze hebben nog veel meer mooie kleurtjes.
Heb jij ook een Smudge Pot van ELF in je bezit?
liefs

10 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge