17 juli 2014

Het is warm vandaag niet normaal. Ik moest om half vier lessen en ik zag in de auto dat het 31,5 graad was. Dat is aardig warm. Gelukkig is het van het weekend ook lekker weer en dan ben ik jarig dus beter kan het niet.
Op het moment dat ik dit artikel aan het typen ben hoor ik Bob Marley op de achtergrond. Als ik naar zijn muziek luister, krijg ik een soort van rust over me heen. Je snapt waarschijnlijk wel dat ik de afgelopen dagen veel naar hem heb geluisterd, want onrustig heb ik me vaak zat gevoeld. 
Nu over naar het artikel van vandaag. Ik blog al bijna twee jaar en nog nooit maar dan nog nooit heb ik een artikel geschreven over de apparatuur die ik gebruik en wat ik allemaal wel niet gebruik voor mijn blog weirddd. Vandaar dat ik vandaag laat zien wat ik allemaal gebruik voor mijn blog ๐Ÿ™‚ Kijk je gezellig mee?

BlogBlogger: Toen ik net begon met bloggen wist ik via Rachel alleen dat je met het blogsysteem blogger kon werken. Later kwam ik erachter dat je ook via WordPress een blog kan aanmaken. Ik heb nooit getwijfeld om te switchen naar WordPress. Waarom? Omdat ik Blogger gewend was, dus waarom dat veranderen? Mijn blog beheer ik dus bij blogger.
Mijn werkplek


Bureau: Sinds ik weer thuis woon moest ik gaan improviseren waar ik voortaan mijn blogje wou schrijven. Mijn bureau lag eigenlijk voor de hand. Dit is dan echt mijn werkplek geworden. Soms lig ik nog weleens lekker in bed te bloggen, maar dat is echt luiheid. Ik werk het beste achter mijn bureau. Ook handig dat ik een Senseo op mijn kamer heb haha.
Apparatuur 


Olympus SP-820UZ: Aan het begin van het jaar besloot ik om mijn eerste camera te kopen. Ik wou vooral omdat ik net begon met fotograferen geen dure camera hebben. Dus besloot ik voor een camera te gaan die nog geen โ‚ฌ 200 kostte. Uiteindelijk de juiste beslissing want ik kan er goeie foto’s mee maken. Over een jaar of over anderhalf jaar wil ik denk mijn eerste spiegelreflex kopen. Tot nu toe doe ik het lekker met deze camera, hij werkt nog goed dus waarom een nieuwe kopen.
Packard Bell EasyNote LK: Toen ik drie jaar geleden begon aan mijn secretaresse opleiding niveau drie moest ik een laptop hebben. Ik koos voor een packard bell, want hij kwam door de eisen heen van school. Nu drie jaar later ben ik er nog steeds hartstikke gelukkig mee. Ja het is een groot ding en niet onwijs praktisch om mee te nemen, maar hรฉ hij doet wat hij moet doen. Ik moet hem wel een keer laten opschonen haha.
Samsung Galaxy S4 Mini: Mijn telefoon gebruik ik om al jullie lieve reacties te lezen. Elke keer als ik weer een reactie krijg word ik er stiekem weer super blij van. Jaja jullie maken me altijd blij <3 
Fotograferen en filmen


Fotoplek: Als ik foto’s wil maken van een product zorg ik ervoor dat ik bij het raam zit. De producten fotografeer ik altijd op mijn bureau. Door middel van de standen op mijn camera probeer ik altijd de geschikte foto’s te maken voor mijn blog.
Filmen: Als ik een video wil gaan maken leg ik mijn camera altijd in mijn vensterbank neer. Dit is gelukkig precies de perfecte hoogte voor filmen. 
Statief: Wanneer ik niet op mijn kamer film, gebruik ik negen van de tien keer mijn statief. Nu heb ik nog een kleine statief, maar ik ga een grote kopen wat weer makkelijker is met filmen.
Foto’s bewerken


PicMonkey: Mijn foto’s bewerk ik altijd in Picmonkey. Dit is een super fijn en gratis programma wat gewoon op internet te vinden is.
Producten reviewen
Review bakje: Als ik net een product heb gekocht leg ik dit altijd in mijn ‘nog te reviewen bakje’ . Zo weet ik welk product ik nog moet reviewen voor mijn blog.
Overig


Bloggersboekje: Bij de Hema heb ik dit schattige bloggersboekje gekocht. Daar kan je in opschrijven wat je nog moet doen en waarover je nog wilt gaan bloggen. Deze neem ik vaak mee als ik weg ga. Ook gebruik ik mijn telefoon om eventuele notities in op te schrijven die ik moet onthouden.
Van alles wat boekje


Schrift: Voor het bloggen heb ik ook altijd een standaard schriftje op mijn bureau liggen. Hier schrijf ik alle ideeรซn in op waarover ik nog kan bloggen. Ook schrijf ik er to do lijstjes in en nog veel meer. Dit boekje heb ik bij de Action gekocht.
Dit was het kijkje achter de schermen van Love It Read It. Wat vind jij van dit artikel?
liefs x

19 reacties

  17 juli 2014

  Heel leuk om zo even met je mee te kijken achter de schermen! Leuk artikel!  17 juli 2014

  Haha, grappig, Jewel-nails heeft hetzelfde boekje. Hoe ik dat weet? Ze maakte er een nail-art van! xD http://www.jewel-nails.nl/nailart/nieuwe-hema-agenda-nailart/ Tof he? ๐Ÿ˜€  17 juli 2014

  Leuk artikel meid!
  Liefs, Sara  18 juli 2014

  Wat leuk zo'n kijkje achter de schermen! En wat tof dat je al bijna twee jaar blogt, dat wist ik helemaal niet! En wat is je camera eigenlijk goedkoop voor hoe goed hij is, je hebt wel echt waar voor je geld gekregen!  18 juli 2014

  Leuk zo een kijkje achter de schermen!  18 juli 2014

  Leuk om te zien wat je zoal gebruikt! X  18 juli 2014

  Leuk om te zien!! Alvast gefeliciteerd met je verjaardag, je hebt geluk met het lekkere weer zeg! ๐Ÿ™‚  18 juli 2014

  Leuk om te lezen, dit artikel!

  Liefs,
  Eva โ™ฅ  18 juli 2014

  Leuk zo'n kijkje achter de schermen! Dat to do/to blog boekje moet ik ook eens gaan aanschaffen, haha!  18 juli 2014

  Leuk om te zien wat je allemaal gebruikt voor het bloggen. Je hebt trouwens een super mooi plekje om foto's te maken !! Ik gebruik blogger ook vind dat gewoon super fijn. Werken  18 juli 2014

  Heel leuk artikel, en wat een goed idee zo'n "te reviewen" bakje! Echt handig

  X Sara  18 juli 2014

  wat een leuk artikel, ik ben ook niet overgestapt naar wordpress want in het begin wist ik ook nog niet dat dat bestond. Ik vind blogger zelf heel fijn werken!

  xx julia  18 juli 2014

  Leuk om te zien & te lezen ๐Ÿ™‚
  Ik gebruik ook blogger vind het fijn om er mee te werken & ben het nu ook gewent dus ik zal niet rap veranderen ๐Ÿ™‚ X  18 juli 2014

  Leuk om te lezen! Ik gebruik ook blogger en dat vind ik erg fijn werken ๐Ÿ™‚  18 juli 2014

  heel handig en leuk om te lezen meid  18 juli 2014

  Lek om te zien. Ik gebruik soortgelijk dingen (blogger, picmonkey). Als je eenmaal ergens aan went, is het moeilijk afstand te nemen haha! X  18 juli 2014

  Zo je hebt wel een klein systeempje qua blogplanning. Erg leuk om te lezen! <3 Wat leuk dat je elke reactie met veel plezier leest!  18 juli 2014

  Wat een leuk kijkje achter de schermen, ik vind het altijd erg leuk om te kijken wat andere mensen voor een spulletjes gebruiken voor hun blog. Gefeliciteerd alvast met je verjaardag!  20 juli 2014

  Zo leuk om te zien hoe andere bloggers aan de slag gaan ๐Ÿ™‚Laat een reactie achter

CommentLuv badge