22 november 2012

Lieve followers,

Afgelopen week ben ik een paar dagen naar Disney Land Parijs geweest met mijn vriend Menno zijn ouders en zijn zus en haar man. Ik heb echt een paar super leuke dagen gehad ook al ben ik er 5 jaar geleden nog geweest toch was het weer anders.

Het was leuk om te zien dat ik toch alles weer herkende van 5 jaar geleden, en het was leuk om te zien hoe de rest zijn ogen uitkeek haha. We sliepen ook nog in hetzelfde hotel als waar ik toen heb geslapen alleen hadden we nou een andere kamer. Wat ook ideaal was dat je gewoon de bus in stapte en nog geen vijf minuten later stond je al bij de bushalte van Disney.

Elke dag gingen we om 8 uur ongeveer uit bed om daarna rond 9 uur weer aan de ontbijttafel te zitten, wat trouwens fijn was dat je een lopend buffet was je kon daarom zo vaak eten halen als je maar wou. Voor het avondeten hadden we 3 bonnen te besteden. Je had de keuze om bij het hotel te eten maar je kon er ook voor kiezen om in het park zelf te eten wat overigens fijn was, want zo kon je na het eten weer verder lopen.

Natuurlijk heb ik veel foto’s gemaakt en er zit een filmpje tussen die echt de moeite waard is om te kijken want het is een lichtshow met vuurwerk en allerlei Disney figuren dat was echt zo mooi!

0 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge