22 december 2015

Twee maanden geleden ben ik in Londen geweest en daar heb ik flink kunnen shoppen. Regelmatig las ik reviews over de concealers van Collection en dat maakte mij best wel nieuwsgierig. Toen ik dan eindelijk in de Boots stond wist ik niet welke kleur ik mee moest nemen, dus besloot ik twee kleuren mee te nemen. Ik nam namelijk nummer 2 cool medium en nummer 3 warm medium mee. Twee verschillende tinten die ik vandaag aan jullie laat zien.

Al een hele lange tijd was ik benieuwd naar de concealers van Collection. Gelukkig ging ik naar Londen toe en had ik mij voorgenomen dat ik een aantal concealers zou inslaan zodat ik voorlopig een mooie voorraad hebt. Alleen moest ik een keuze maken welke kleur er mee naar huis ging. Uiteraard kon ik geen keuze maken en besloot ik van twee kleuren een aantal concealers mee naar huis te nemen. 

Ik heb twee kleuren uitgekozen die ook verschillend zijn van elkaar. De één heeft een warme ondertoon en de ander een koele. Bovenaan is nummer 3 warm medium en de onderste is nummer 2 cool medium. 
Natuurlijk heb ik ze allebei uitgebreid getest. We beginnen eerst met een kaal oog. Hier heb ik geen concealer op. 
Eigenlijk zie je al gelijk dat cool medium een mooie kleur voor mij is. De concealer dekt mijn donkere en blauwe kringen goed en trekt een heel klein beetje in de lijntjes. Gelukkig valt dit niet enorm op en is dit een hele fijne concealer.
Dan hebben we ook nog warm medium. Dit is een kleur in een warme ondertoon. Deze kleur sluit aan bij mijn eigen huidskleur en het verschil is niet goed te zien. Persoonlijk vind ik het zelf mooier als mijn concealer wat lichter van kleur is, zoals cool medium. Maar alsnog is dit ook een mooie kleur en brengt hij hetzelfde aan als de lichtere kleur. 
Deze concealer is helaas te koop in Engeland in de Boots. Maar nu had ik laatst ook gezien dat ze hem verkopen op Bol.com alleen is hij daar regelmatig uitverkocht. Gelukkig heb ik genoeg back-ups want ik heb van beide kleuren nog drie reserves liggen. 
Je betaalt voor deze concealer omgerekend 5 a 6 euro. Het is in ieder geval echt een aanrader, dus als je een keer in Engeland bent neem dan zeker een concealer van Collection mee.
Heb jij een concealer van Collection?

9 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge